30 Ekim 2012 Salı

Game Masters

Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde sizlerinde huzurunda Jeton Radyo yayın hayatına başlamıştı biliyorsunuz. Bizler için çok önemli olan bu radyonun büyük ilgi ile karşılanması bizleri ayrıca mutlu eden bir diğer unsur oldu.  Jeton Radyo sizlerden aldığı destek ile ilerleyen dönemlerde çok daha geniş kapsamlı programları ve playlistleri ile büyüyecek buna emin olabilirsiniz.

Amon Ra ile hazırlayıp, sunduğumuz Game Masters programı Jeton Radyo üzerinden her hafta yeni programlar ile sizlere Joygame ailesinden son haberleri vermektedir. Ayrıca Game Masters programında bir çok oyun hakkında en son dedikoduları da esprili bir dille duymaya hazır olmalısınız. Biz çok eğleniyoruz programı yaparken, aynı eğlenceyi umarım size de yansıtabiliyoruzdur.  Game Masters programı haftanın belirli gün ve saatlerinde tekrarları ile birlikte yayınlanmaktadır.  Jeton Radyo ana sayfası üzerinden program saatlerini takip edebilirsiniz.


Radyo Jeton Ana Sayfa

Joygame Ana Sayfa

28 Ekim 2012 Pazar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı


Cumhuriyet Bayramı her yıl 29 Ekim'de ulusça, kıvançla kutladığımız bir milli gündür.Bu günde yurdumuzun hemen her yerinde ve okullarımızda törenler düzenlenir, konuşmalar yapılır, şiirler okunur ve şölenler verilir.
Bugün bizim için önemli ve değerli bir gündür.Çünkü bugünde, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet kurulmuş ve insanlar Cumhuriyetle birlikte özünde var olan özgürlük ve eşitlik gibi unsurları kavramıştır.Cumhuriyet bir halk yönetimi şeklidir.Cumhuriyet yönetiminde egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir. Ulu önder Atatürk'ün de dediği gibi : " Türk ulusunun yaradılışına ve yaşantısına en uygun olan yönetim şekli Cumhuriyettir."Atatürk bu sözüyle, Türk ulusuna yakışan yönetimin Cumhuriyet olduğunu belirtmiştir.Çünkü Cumhuriyet bağımsızlık, özgürlük ve eşitlik gibi kavramları içinde barındırır.Bağımsızlık , özgürlük ve eşitlik Türk ulusunun önem verdiği unsurlar olduğu için, Türk ulusu ancak bir Cumhuriyet yönetim şekliyle yönetilebilir.Cumhuriyete kavuşmamız tabiki de kolay olmamıştır.Çünkü atalarımız uzun yıllar bu uğurda savaşıp, kanlarını ve canlarını vermişlerdir.
Onlar bu uğurda korkusuzca savaşıp bizlere rahat, huzurlu ve mutlu bir toplum bırakmamak için ellerinden geleni yapmışlardır.Biz Cumhuriyetle huzura, rahata ve mutlu bir yaşama kavuştuk.Bu yüzden atalarımızın bizlere bıraktığı Cumhuriyetin anlam ve önemini kavramak için her yıl 29 Ekim'de kıvançla bu milli bayramı kutlar, ulusça seviniriz.
Unutmayalım ki!

CUMHURİYET bizim için en büyük bayramdır.

Alıntıdır.


Bazı değerlerimizin farkına varılması gereken özel günlerde olduğumuzu düşünen biri olarak yukarıdaki bilgileri tekrardan sizlere hatırlatmak istedim. Cumhuriyet bayramı coşkusu ülkemiz içerisinde gururla kutlanması gereken bir olgu benim için. Böyle özel bir günde değerlerimizi tekrardan hatırlamak hepimizin görevi.


Sizler için bu günü Joygame olarak daha güzel bir hale getirmek de bizim görevimiz.  Etkinliklerimiz ve kampanyalarımız ile birlikte Joygame ailesi olarak sizlerle keyifli bir bayram geçirmek için hazırız. Tüm oyuncularımıza selamlar olsun, değerlerimizi unutmayın.




25 Ekim 2012 Perşembe

Bayram Eğlencesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor



Arkadaşlar hepinize merhabalar;

Kurban Bayramı geldi çattı, eğlenceler başladı, et kokuları etrafı sardı, eğlence ise S2'deki yerini aldı sizleri bekliyor. Kurban bayramı boyunca hem Jeton Radyo üzerinden hem de oyun içerisinde bir çok etkinliğimiz olacak. Etkinliklerimize katılabilmeniz için Jeton Radyo'yu dinlemenizi tavsiye ediyoruz. Bu şekilde etkinlik odalarımızı öğrenebilir ve odalardaki yerinizi alıp hediyelerinizi kapabilirsiniz. Unutmayın, hem oda etkinlikleri hem de bonus tecrübe puanları tüm bayram sizleri bekliyor. Bayramınızı S2'siz bırakmayın.


Etkinliklerde görüşmek üzere.


Bayram Haftası Etkinlikleri İçin Tıklayın

S2 Oyununa Kayıt İçin Tıklayın

22 Ekim 2012 Pazartesi

Joygame Ailesi Büyüyor!

Merhaba arkadaşlar;

Joygame dünyasında içerisinde bulunmak hepimiz için farklı bir keyif unsuru. Hepimiz Joygame bünyesi içerisinde keyifli dakikalar geçiriyor ve bu aile birlikte büyüyoruz. Bu büyük aile içerisinde hepimize hitap edebilecek farklı oyunlar ve bu oyunların başında bulunan farklı ekipler mevcut. Hem ekiplerin hem de oyuncuların bu şekilde hızla büyümesi Joygame ailesi içerisinde olan bizler için ayrı bir gurur kaynağı. İlerleyen günlerde yeni oyunlar ve yeni ekipler ile sizlerin karşısında olacağız, eğlencenin adresi Joygame, unutmayın =)


20 Ekim 2012 Cumartesi

Yeni Radyomuz Sizler İçin

Şöyle bir düşünün.

Bilgisayarınızı açtınız, en sevdiğiniz oyunu oynamak için can atıyorsunuz. Kola, cips türevi yardımcı maddeler eğlencenize eğlence katmak için yanı başınızda hazır. Ne eksik?

Müzik ?

Oyun Sohbetleri?

Bu ihtiyaçlarınızı karşılayacak yeni bir oluşum yayın hayatına başladı! Radyo Jeton artık sizlerle, oyuncular için özel olarak yayın yapan Jeton, tüm oyunculara hitab edecek muhteşem müzik listesi ve keyifli programlarıyla sizlerin beğenisinde.




Radyo Jeton'da Game Masters programı bulunmakta, bu programda Joygame ailesinden Amon-Ra ve bendeniz Azazel sizler için haftanın önemli haberlerini derliyor ve sizlere sunuyoruz. Ayrıca sizlerden gelen özel soruları da bu programda yanıtlıyoruz.


Türkiye'nin ilk oyun radyosu olan Radyo Jeton'a ulaşmak için tek yapmanız gereken BURAYA tıklamak.


12 Ekim 2012 Cuma

Haftasonu iki şahane kampanya sizlerle!

Merhaba arkadaşlar,

Bu haftasonu S2 diyarında yine bol kazançlı kampanyalarımız sizleri bekliyor! Alışverişleriniz sonrasında kampanyalarımızdan faydalanarak kazancınıza kazanç katabilirsiniz.


Bay Deli ve Jin Cephanesi ile birlikte seni bekliyor!

Bu hafta sonu 7 Günlük Bay Deli ya da Jin alan herkese 50 Günlük Haydar + 50 Günlük PDW K101 bizden hediye!
















Bitti mi?

Hayır! Bir diğer kampanyamız da tam klanlara göre bir kampanya...





Klan Simgesi Değiştir eşyası alan tüm klanlara 20 Adet 1 Haftalık Tanrı'nın Eli bizden!



Bu kampanyadan faydalanabilmeniz için Klan Simgesi Değiştir eşyası aldıktan sonra klanınızda bulunan ve hediye almasını istediğiniz 20 kişinin karakter isimlerini s2joygame@joygame.com adresine mail atmanız gerekmektedir. Listede bulunan tüm oyunculara 20 Adet 1 Haftalık Tanrı'nın Eli eşyası gönderilecektir.

Etkinlikler Cumartesi(Cumayı Cumartesine bağlayan gece) günü saat 00.00'dan Pazar günü 23.59'a kadar yapılacak alımlarda geçerli olacaktır.


Tüm hediyelerin gönderimi ise önümüzdeki hafta 15 - 19 Ekim arasında yapılacaktır.


S2 Oyna

S2 Kayıt Ol


8 Ekim 2012 Pazartesi

GameX S2 Turnuvası Sonlandı

Evet arkadaşlar 4-7 ekim arası yapılan GameX fuarında Joygame coşkusu mükemmel bir şekilde start aldı ve mükemmel bir şekilde sonlandı.

Tüm oyun severlerin eğlenceli vakit geçirdiğini görmek bizler için de ayrı bir keyif oldu. Gün içerisinde yapılan S2 turnuvalarında bir çok oyuncumuz bizlerden hem fiziksel hem de oyun içi özel hediyeler kazandı. Ayrıca haftasonu yapılan büyük S2 turnuvasında da heyecan doruktaydı, oldukça çekişmeli geçen maçların sonucunda HWA Kingston takımı S2 turnuvasından birincilik ile ayrıldı. Turnuva sonrasındaki sıralama şu şekilde oldu;

1. HWA.Kingston
2. Adeks GC
3. Azzuro
4. Zocco's


Tüm sponsorlarımız ve S2 ekibi adına katılımcılarımıza buradan tebriklerimizi yolluyoruz.


S2 Üye Ol

S2 Oyna 

4 Ekim 2012 Perşembe

JoygameX başladı, siz hala gitmeyenlerden misiniz?

Arkadaşlar merhaba,

Gündüz vakitlerinde açmış olduğum neredeyse tüm etkinlik odalarında GameX fuarından bahsetti oyuncularımız. GameX'i fuarını ilerleyen günlerde ziyaret etmeyi düşünen oyuncularımız oldu, bir çok oyuncumuzun gitmekle gitmemek arasında gidip geldiğini gördüm.

Oyuncu dünyasının coşkulu ve dinamik havasını tadmak ve bir çok eğlenceli etkinliğin içinde bulunmak oldukça basit. Aşağıdaki verdiğim bilgilerle çok daha rahat bir ulaşım sağlayabilirsiniz GameX'e aklınızda soru işareti kalmasın. 

Emin olun buna değecek!

Fuar alanına ulaşmak için işinize yarayacak bilgiler.

İstanbul Atatürk Havalimanı’na 23 KM. (taksi ile 30 dakika)

Sirkeci Tren İstasyonu’na 5 KM.

Taksim-Şişli Otobüs Hattındaki Harbiye Durağı'na 100 m.

Osmanbey Metro İstasyonu’na 500 m.


Lütfü Kırdar Sergi Sarayı'nda buluşuyoruz!

S2 Üye Ol

S2 Oyna