14 Temmuz 2012 Cumartesi

Yeni haritalar yolda!

S2 Son Silah açılış gününden beri bir çok FPS severin ilgi odağı olmuş durumda. Oyuncularımızın tüm istek, öneri ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu bağlamda daha başarılı kontentleri oyuna eklemek için çabalıyoruz. S2 Son Silah oyunumuza yakın zamanda eklenecek olan özel bir harita ve özel silahlar bu sürecin en belirgin başlangıç vuruşu olacak diyebiliriz.

Gelen yama ile birlikte 2 özel harita da oyuncularımız ile birlikte buluşacak, dilerseniz bu haritalardan kısaca bahsedelim.

Kapalı Çarşı


Kısaca Kapalıçarşı Tarihi; 

Kapalıçarşı'nın temeli 1461 yılında atılmıştır. Dev ölçülü bir labirent gibi, 30.700 metrekarede 66 kadar sokağı, 4.000 kadar dükkânı ile Kapalıçarşı, İstanbul’un görülmesi gereken, benzersiz bir merkezidir. Adeta bir şehri andıran, bütünü ile örtülü bu site zaman içerisinde gelişip büyümüştür. İçinde son zamanlara kadar 5 cami, 1 okul, 7 çeşme, 10 kuyu, 1 akarsu, 1 sebil, 1 şadırvan, 22 kapı, 17 han vardı. Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılmıştır. 







Türkiye'nin oyun ve eğlence platformu Joygame, S2 - Son Silah'la birlikte Türkiye'nin kültürel miraslarından birini daha oyuna getiriyor. Kapalıçarşı hergün binlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilirken artık S2'nin arka sokaklarındaki heyecan ve macera dolu anlara sahne olacak! İşte S2'nin tarih dolu yeni kapışma mekanı; 

İstanbul'da herkesin bir kere gidip görmesi gereken özel yerler vardır, Kapalı Çarşı da bu özel bölgelerden biri, gecenin karanlığında çete üyeleri Kapalı Çarşı bölgesinde kol gezer ve dükkanları yağmalarlar. Bu durumun üstesinden gelecek olan kuvvetler ise çoktan Kapalı Çarşı içerisindeki yerini almıştır. Çatışmanın doruğa ulaştığı bölgelerde olmak ve zafere ulaşmaktır hedef!


Kum Fırtınası

Araştırma ve kargolamaların yapıldığı bu özel bölgede, çete üyeleri bir çok bölgeyi kontrol altına almış ve hava şartlarının vermiş olduğu rahatlık ile tüm işlemlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmektedir.  Durdurulması gereken güçlerin haberini alan ekip üyeleri kötü güçleri durdurmak için harekete geçmiştir. Kum fırtınasının içerisinde yapılacak keyifli bir müsabaka bu özel bölgede oyuncularımızı bekliyor!


Joygame Ana Sayfa İçin Tıklayın
S2 Son Silah Sayfası İçin Tıklayın


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder