25 Ağustos 2012 Cumartesi

Bir deli silah VZ 61 Twin

Merhaba sevgili S2 Son Silah oyuncuları,

Bugün sizlere kullanmaktan çok keyif aldığım ve S2 dünyasındaki bugüne kadar gelmiş en hızlı silahlardan biri olan VZ 61 Twin silahını tanıtmaya çalışacağım. VZ 61 Twin oldukça hızlı olan iki adet hafif namlulu silahtan oluşur.  Silahın özelliklerini yanda görselimizden inceleyebilirsiniz. 

 Düşük hasar oranına sahip olan bu iki özel silah, yüksek atış oranı ile rakiplerinize hızlı saldırılar yapmanızı ve   karşı tarafın tüm odağını bozmasını sağlıyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken en önemli şey isabetli bir silah kullanımınızın olması, eğer rakibinize ilk vuruşların çoğunu ıskalayarak hasar vermeye başlarsanız karşı tarafın ilk isabetli vuruşunda aldığınız hasar sizin odağınızı bozar ve muhtemelen ölürsünüz. 

Hepinize bu silah ile başarılar dilerim, haydi bakalım Twinler konuşsun.


S2 Son Silah Ana Sayfa
S2 Son Silah Facebook

21 Ağustos 2012 Salı

Hesaplarımıza Nakit Yüklemek

Merhaba S2 severler;

Bildiğiniz gibi Joygame bünyesi içerisindeki tüm oyunlarımız sizlere ücretsiz olarak ulaşmakta. Hiç bir ücret ödemeden oynayabileceğiniz Joygame oyunlarında, dilerseniz hesabınıza belirli miktarlarda Joypara yükleyip, oyun içerisinde bu para birimi ile dilediğiniz özel bir eşyayı satın alabiliyorsunuz.

Oyunlara para yatırma konusundaki vereceğiniz karar sonrasında dilediğiniz bir hesabınıza para yükleme işlemini aşağıdaki hazırlanmış rehber yazımızdan detaylandırabilir ve konu ile ilgili ayrıntıları buradan öğrenebilirsiniz.




Joypara Nedir? 

JoyPara, Joygame oyunlarında kullanılan ve nakit ile satılan malzemeleri almanız için gereken sanal oyun parasıdır.

Bilindiği üzere Joygame oyunlarının hepsi tek bir Joygame hesabıyla entegre şekilde çalışmaktadır. Bu nedenle her oyun için farklı farklı para yüklemektense sadece JOYPARA yükleyerek tüm oyunlarda bu parayı kullanabilirsiniz.

S2 Nakit Nedir? 

S2 Nakit, Joypara takası ile elde ettiğimiz, S2 - Son Silah içinde bulunan Nakit Eşyaları almamıza yarayan para birimidir. S2'de Nakit isteyen eşyaların yanında "N" harfi vardır. Bu eşyaları yalnızca S2 Nakit ile alabilirsiniz.

Joypara Nasıl Yüklenir? 

Joypara yükleyebilmek için öncelikle oyunda kullandığınız hesabınıza sitemiz üzerinden "Giriş" yapmanız
gerekmektedir.


Daha sonra sol tarafta bulunan "JoyPara Yükle" resmine tıklıyoruz ve bu resim bizi Joypara yükleyeceğimiz adrese yönlendiriyor.


Bu sayfada ilk seçeneğimiz olan JoyPara Yükle seçeneğine, aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlenmiş bölüme tıklıyoruz.















Daha sonra karşımıza ödeme seçenekleri çıkıyor buradan kendimize en uygun ödeme şeklini seçiyoruz. Ödeme seçeneklerinin açıklamaları aşağıdaki gibidir.


E-Pin: E-Pin bir elektronik şifredir. PTT Banka Havalesi, ATM kartsız işlem, Gittigidiyor.com, Faturamatik ve Satışmatik Bayileri, Real Hipermarket GameSultan DVD, Multipaynet ve üye internet kafelerden E-pin alabilirsiniz.

Direkt Kredi Kartı: Kredi Kartı seçeneğini seçtikten sonra yapmanız gereken satın almak istediğiniz JP miktarını seçmek ve açılan pencerede kredi kartı bilgilerinizi doldurmak.

Click&buy: Kredi/Banka kartı, çevrimiçi banka transferi, nakit ödeme ve nakit fonu en kolay ve güvenli olan ödeme şekillerindendir. Click&Buy, internetten risksiz alışveriş yapma şansı tanıyan çevrimiçi bir cüzdandır.

Mobil Ödeme: Mobil Ödeme sistemi ile tek bir Cep Telefonu mesajıyla kolayca E-Pin alabilirsiniz.


SponsorPay: Ücretsiz JP kazanmanın en kolay yolu. Sistemde yer alan tekliflerden; üye olma, anket doldurma, ürün satın alma gibi firma işlemlerini tamamladıktan sonra işlem karşılığı belirlenen Joypara, hesabınıza yüklenmektedir.

Matomy: Ücretsiz JP kazanmanın en kolay yolu. Sistemde yer alan tekliflerden; üye olma, anket doldurma, ürün satın alma gibi firma işlemlerini tamamladıktan sonra işlem karşılığı belirlenen Joypara, hesabınıza yüklenmektedir.

Yüklenen Joypara nasıl S2 Nakit'e çevrilir?

Bunun için yapmanız gereken sol tarafta bulunan panelden "Cüzdanım" sekmesine tıklamak. Tıkladıktan sonra bu sekme ile birlikte aşağı doğru yeni sekmeler açılacak. Açılan sekmelerden de "JP'leri Çevir" seçeneğine tıklıyoruz.




Daha sonra karşımıza çeviri birimleri çıkıyor. Buradan ne kadar Joypara'yı S2 Nakit'e çevirmek istiyorsak o birimi seçiyoruz ve sağ taraftan "Çevir"e tıklıyoruz. Daha sonra oyuna girdiğimizde istediğiniz Nakit Eşyaları alabilirsiniz.

S2 Nakit - JoyPara çevirileri 

1.000 JoyPara = 1.000 S2 Nakit 
10.000 JoyPara = 10.000 S2 Nakit 
20.000 JoyPara = 20.000 S2 Nakit 
30.000 JoyPara = 30.000 S2 Nakit 
50.000 JoyPara = 50.000 S2 Nakit 
80.000 JoyPara = 80.000 S2 Nakit 
100.000 JoyPara = 100.000 S2 Nakit

S2 Son Silah Ana Sayfa

S2 Son Silah Forumlar








16 Ağustos 2012 Perşembe

S2 Diyarında Tam Sürüm Heyecanı Başlasın

Merhaba S2 Son Silah oyuncuları;
Keyifli olduğu kadar çekişmeli de geçen BETA döneminin ardından, S2 Son Silah ailesi olarak tam sürüm dönemimize girmiş bulunuyoruz. Tam sürüm ile birlikte oyunumuzda bir çok yenilik sizleri beklemekte. Yeni haritalar, silahlar, karakterler ve yeni paketler sizler için tam sürüm ile birlikte oyunumuza eklenen yeniliklerden bazıları. Her gelen yama ile birlikte, güncel bir çok FPS oyununda bulamayacağınız dinamik ve özel silahların S2 dünyasında sizlerin karşısında olacağını buradan sizlere bildirmek isterim. Emin olun içeriğe boğulacağız =)

Tam Sürüm ile karşımıza çıkan yenilikler neler?


3 YENİ HARİTA

SAVAŞ LORDU

Round modunda oynanabilen bu özel harita iki tarafın hızlı karşılaşmalar yapabilmesi için oldukça ince düşünülmüş özel bir harita olmuş. Bölge içerisinde ufak odalar ve su altı mücadelesi haritanın taktiksel önemini oldukça arttırıyor.

PLAZA
Karşılıklı iki plazanın bulunduğu bu özel harita, dürbünlü silahları sevenler için bir oyun bahçesi adeta. Düşmanlarınızla karşılıklı katlarda keyifli bir dürbünlü silah savaşı vermek için biçilmiş kaftan. Dürbünlü silahınızdan kendinizi arındırıp karşı tarafın plazasına bıçak ve tabanca ile dalmak gibi bir özgürlüğünüz de bulunmakta.  Ayrıca dürbünlü silah seven fakat kullanımında zorluk çeken arkadaşlar bu bölge içerisinde bol bol pratik yapabilirler. Yeni Zaitsev'lerimizin bu haritadan çıkacağına eminim.


KAYIP TOPRAKLAR
Klan maçlarının vazgeçilmesi olacağını düşündüğüm, muhteşem şekilde dizayn edilmiş geniş bir harita burası. Oldukça taktiksel noktayı içinde barındırıyor ve BOMBA modunda oynanıyor.  Defans açısından oldukça başarılı olunması gerekli çünkü düşman askerlerini içeriye bir aldığınızda işiniz oldukça zorlaşabiliyor. Haritanın detaylı olması ve taktiksel olması bu harita içerisinde bir çok çekişmeli klan maçlarının olacağı anlamına geliyor benim için =)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YENİ SİLAH VE SİLAH ŞANS PAKETLERİ
VZ 61 Twin 


Her babayiğit FPS oyuncusunun favorisidir iki elde ayrı silah ile ortamlara dalmak. Bu özel silah ile girdiğiniz odalarda tozu dumana katacağınızdan şüpheniz olmasın. Hasar oranı az olan Twin  silahlar yüksek atış oranı ve az boyuttaki tepme oranı ile muhtemem bir kullanım rahatlığına sahip.


M4A1 Özel Kupon


Dükkan içinden bu eşyaya ulaşıp şansınızı deneyebilirsiniz. Bu eşya sayesinde 365 Günlük özel M4A1 silahı ve bir çok özel süreli silah şansınıza oranla çantanızda olacak.


PSD Özel Kupon


Bu eşya ile PSD silahının özel versiyonuna, şansınıza bağlı olarak 365 Gün sahip olabilirsiniz. Bunun yanında paket içerisinden bir çok özel silah da çıkmaktadır.


Oyuna Eklenen Özel Eşyalar



•%50 HIZLI TP EŞYASI•

Adından anlaşılacağı gibi, girmiş olduğunuz maçlardan %50 daha fazla TP almanıza yarayan özel bir eşya.

•%50 HIZLI ALTIN EŞYASI•

Girdiğiniz maçlardan %50 daha fazla Altın kazanmanıza imkan verir.


•KLAN SEMBOL EŞYASI•
Klan yetkilileri bu eşya ile klanlarına özel bir sembol seçebilirler.


•KLAN BİLGİ SIFIRLAMA•

Yapılan klan maçlarını sıfırlayan özel eşya.


•KLAN SİMGESİ DEĞİŞTİRME•

Daha önceden seçmiş olduğunuz klan simgenizi değiştirmenizi sağlar.

•İSİM DEĞİŞTİRME•

Karakter isminizi değiştirmenize yarar.

CEZA ÖNLEME•

Maç bitmeden çıkış yaptığınızdaki penatlı puanını indirir.


•CEZA ÖNLEME KAPSAMLI•
Maç bitmeden çıkış yaptığınızdaki penaltı puanını indirir.
•TANRININ ELİ•

Bomba modunda bomba kurma süresini azaltır. Taktiksel olarak oldukça önemli bir eşyadır.



s2 üye ol
s2 sonsilah indir








11 Ağustos 2012 Cumartesi

19 Ağustos'a Kadar Her Gece Başka Bir Eğlence

Merhaba S2 Son Silah seveler;

Bildiğiniz gibi her gün oyun içi çeşitli oda etkinlikleri yapmaktayız, sizlerle birlikte olmanın verdiği keyif ve eğlence geceleri de devam ediyor. Ağustos 19 olana kadar her gece elimden geldiğince sizlerle birlikte olmaya çalışacağım arkadaşlar. Ölüm Oyunu etkinliği ile birlikte başlayıp Dürbün ya da Bıçak etkinliği ile geceyi sonlandırırız diye düşünüyorum. Her gece saat 01:00 - 03:00 arası görüşmek üzere.

Kendinize iyi bakın, Facebook sayfamızı takipte kalın.

s2 üye ol
s2 son silah indir

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Joygame'de eğlence Ice Age ile evinizde!



Joygame'in oyuncuları için getirmiş olduğu bir çok yeniliğe bu günlerde bir yenisi daha eklendi. Ice Age diyarına bundan sonra Joygame ile bağlanacak ve eğlence dolu dakikalar geçireceksiniz. Her yaştan oyuncuya hitab eden Ice Age eğlenceli ve keyifli hikasi ile ailenizde tüm bireyler için.



Ice Age ile muhteşem bir macera sizi bekliyor! Koşma ve zıplama hareketleri, yeni maceralar ve Ice Age serisinin tüm çetesi sizlerle!

Sevilen efsane filmin kahramanları internet tarayıcınızda! Macera kaldığı yerden, bilgisayarınızda devam ediyor! Ice Age filmlerinden oluşan en havalı ve en maceralı dolu oyundan gözünüzü alamayacaksınız. Tüm ailenizi bir araya toplayın ve oyunu oynayama hazır olun!

Ice Age sürüsünün sana ihtiyacı var!

Kışlık montunu hazırla; çünkü bu yaz Ice Age Online ailesi ile soğuk maceralara atılacaksın. Yeni bir bakış açısıyla Ice Age dünyasını keşfederken, daha heyecanlı maceralara kapılacaksın. Üstelik eski dostların Manny, Sid, Diego ve Scrat ile beraber!

ice age online üye ol
ice age oyna

4 Ağustos 2012 Cumartesi

FPS Oyunlarında Nişangah ve Fare Hassaslığı Seçimi


Merhaba S2 severler;

FPS oyunlarında genel olarak kullanılan crosshair seçim türlerinden ve usta oyuncuların düşük fare hassaslığını neden tercih ettikleri konusunda bugün sizlerle bazı ufak bilgiler paylaşacağım.

FPS oyunları beraberinde bir çok FPS ustası oyuncuyu da ortaya çıkardı. FPS oyunlarına olan bu büyük ilgi usta oyuncuların nasıl fark yaratıkları konusundaki merak duygusunu da arttırdı. Günümüz FPS oyuncularının artık bir çok farklı mouse ve mousepad tercihi bulunmakta fakat bu seçimlerden daha önemli olan şey oyun içerisindeki ayarların nasıl yapıldığı konusunda.  Alınan FPS değeri, seçilen fare hassaslığı, nişangah[crosshair] gibi unsurlar, oynamış olduğunuz FPS oyununa doğrudan etki etmekte.  Oyuncudan oyuncuya farklılık gösteren bu değişkenlerin usta isimler tarafından yorumlanması bir çok FPS sever için önemli bir bilgi.


Her ne kadar bir çok oyuncu yüksek hassasiyetli bir oyun stili tercih etse de, uzman oyuncuların çoğu bu hassasiyet seviyesinin FPS'ciler için kötü olduğunu savunmakta. Düşük fare hassasiyeti ile oynayan oyuncuların çoğunun gerçekten başarılı FPS'ciler olduğunu görüyoruz.  İlk başta alışması zor olacaktır fakat düşük fare hassasiyeti ile rahatlıkla oyun oynamaya başlayınca farkların ne olduğunu tamamen anlaşılır hale geliyor. Daha geniş bir el hareketi, fareniz üzerinde daha rahat bir kullanım sağlıyor. Mouse pad üzerinde yüksek hassasiyet ile ufak ve sakin hareketler yaparak değil, düşük hassasiyet ile daha geniş ve rahat hareketler yaparak oynamanızı ve oyuncuları vururken bu rahatlıkta hareket etmenizi sağlıyor.

Tabii bu durum her oyuncu için kabul edilebilecek ya da savunulacak bir olgu değil, bazı oyuncular yüksek hassasiyet ile de harikalar yaratabiliyor fakat bu oyuncular sınırlı sayıda. Genel olarak kullanılan FPS hassasiyeti ayarı yukarıda yazmış olduğum gibi.




 Crosshair [Nişangah] seçimlerinde oyuncuların geneli yuvarlak nişangahları tercih etmekte. Bunun sebebi olarak ateş edilen karakterin yuvarlak içerisinde yakalanmasının daha kolay olduğu savunulmuş, bu konuda pek fazla şey söylemek istemiyorum açıkçası çünkü nişangah seçimleriniz tamamen oyunculuğunuz ile alakalı olan bir durum bence. Her oyuncuda farklı işlev görebilir, fark yaratabilir.