21 Ağustos 2012 Salı

Hesaplarımıza Nakit Yüklemek

Merhaba S2 severler;

Bildiğiniz gibi Joygame bünyesi içerisindeki tüm oyunlarımız sizlere ücretsiz olarak ulaşmakta. Hiç bir ücret ödemeden oynayabileceğiniz Joygame oyunlarında, dilerseniz hesabınıza belirli miktarlarda Joypara yükleyip, oyun içerisinde bu para birimi ile dilediğiniz özel bir eşyayı satın alabiliyorsunuz.

Oyunlara para yatırma konusundaki vereceğiniz karar sonrasında dilediğiniz bir hesabınıza para yükleme işlemini aşağıdaki hazırlanmış rehber yazımızdan detaylandırabilir ve konu ile ilgili ayrıntıları buradan öğrenebilirsiniz.




Joypara Nedir? 

JoyPara, Joygame oyunlarında kullanılan ve nakit ile satılan malzemeleri almanız için gereken sanal oyun parasıdır.

Bilindiği üzere Joygame oyunlarının hepsi tek bir Joygame hesabıyla entegre şekilde çalışmaktadır. Bu nedenle her oyun için farklı farklı para yüklemektense sadece JOYPARA yükleyerek tüm oyunlarda bu parayı kullanabilirsiniz.

S2 Nakit Nedir? 

S2 Nakit, Joypara takası ile elde ettiğimiz, S2 - Son Silah içinde bulunan Nakit Eşyaları almamıza yarayan para birimidir. S2'de Nakit isteyen eşyaların yanında "N" harfi vardır. Bu eşyaları yalnızca S2 Nakit ile alabilirsiniz.

Joypara Nasıl Yüklenir? 

Joypara yükleyebilmek için öncelikle oyunda kullandığınız hesabınıza sitemiz üzerinden "Giriş" yapmanız
gerekmektedir.


Daha sonra sol tarafta bulunan "JoyPara Yükle" resmine tıklıyoruz ve bu resim bizi Joypara yükleyeceğimiz adrese yönlendiriyor.


Bu sayfada ilk seçeneğimiz olan JoyPara Yükle seçeneğine, aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlenmiş bölüme tıklıyoruz.















Daha sonra karşımıza ödeme seçenekleri çıkıyor buradan kendimize en uygun ödeme şeklini seçiyoruz. Ödeme seçeneklerinin açıklamaları aşağıdaki gibidir.


E-Pin: E-Pin bir elektronik şifredir. PTT Banka Havalesi, ATM kartsız işlem, Gittigidiyor.com, Faturamatik ve Satışmatik Bayileri, Real Hipermarket GameSultan DVD, Multipaynet ve üye internet kafelerden E-pin alabilirsiniz.

Direkt Kredi Kartı: Kredi Kartı seçeneğini seçtikten sonra yapmanız gereken satın almak istediğiniz JP miktarını seçmek ve açılan pencerede kredi kartı bilgilerinizi doldurmak.

Click&buy: Kredi/Banka kartı, çevrimiçi banka transferi, nakit ödeme ve nakit fonu en kolay ve güvenli olan ödeme şekillerindendir. Click&Buy, internetten risksiz alışveriş yapma şansı tanıyan çevrimiçi bir cüzdandır.

Mobil Ödeme: Mobil Ödeme sistemi ile tek bir Cep Telefonu mesajıyla kolayca E-Pin alabilirsiniz.


SponsorPay: Ücretsiz JP kazanmanın en kolay yolu. Sistemde yer alan tekliflerden; üye olma, anket doldurma, ürün satın alma gibi firma işlemlerini tamamladıktan sonra işlem karşılığı belirlenen Joypara, hesabınıza yüklenmektedir.

Matomy: Ücretsiz JP kazanmanın en kolay yolu. Sistemde yer alan tekliflerden; üye olma, anket doldurma, ürün satın alma gibi firma işlemlerini tamamladıktan sonra işlem karşılığı belirlenen Joypara, hesabınıza yüklenmektedir.

Yüklenen Joypara nasıl S2 Nakit'e çevrilir?

Bunun için yapmanız gereken sol tarafta bulunan panelden "Cüzdanım" sekmesine tıklamak. Tıkladıktan sonra bu sekme ile birlikte aşağı doğru yeni sekmeler açılacak. Açılan sekmelerden de "JP'leri Çevir" seçeneğine tıklıyoruz.




Daha sonra karşımıza çeviri birimleri çıkıyor. Buradan ne kadar Joypara'yı S2 Nakit'e çevirmek istiyorsak o birimi seçiyoruz ve sağ taraftan "Çevir"e tıklıyoruz. Daha sonra oyuna girdiğimizde istediğiniz Nakit Eşyaları alabilirsiniz.

S2 Nakit - JoyPara çevirileri 

1.000 JoyPara = 1.000 S2 Nakit 
10.000 JoyPara = 10.000 S2 Nakit 
20.000 JoyPara = 20.000 S2 Nakit 
30.000 JoyPara = 30.000 S2 Nakit 
50.000 JoyPara = 50.000 S2 Nakit 
80.000 JoyPara = 80.000 S2 Nakit 
100.000 JoyPara = 100.000 S2 Nakit

S2 Son Silah Ana Sayfa

S2 Son Silah Forumlar








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder