30 Eylül 2012 Pazar

GameX Turnuvaları

Herkese merhaba arkadaşlar;

4-7 Ekim arası yapılacak olan GameX fuarında Joygame ve S2 Son Silah OG'leri olarak sizleri de aramızda görmek isteriz. Bir çok e-spor etkinliğini canlı olarak izleme keyfine GameX fuarında erişebilir OG'lerimiz ile tanışabilirsiniz.

En başarılı e-spor takımlarının kapışacağı özel S2 Turnuvası elemeleri ve Pazar günü yapılacak büyük final, GameX fuarında sizlerin karşısında. Dilerseniz turnuva detaylarına şöyle bir göz atalım.


Türkiye'nin en büyük E - Sports takımları Joygame davetiyle GameX'te yapılacak olan büyük turnuvada kozlarını paylaşacaklar. Bu özel maçta aşağıdaki takımlar birbirleriyle mücadele edecek.

- Adeks GC

- Azzuro

- CrassiCauda

- Dark Passage Shop4Gamers

- GameFeast

- HWA.Kingston

- WAYWARD

- Zocco’s

Bu büyük turnuvanın kazananları ise yaklaşık 20.000 TL değerindeki ödüllerin sahibi olacak. Ödüller aşağıdaki gibi:

1. 5000 TL + 5 Adet BENQ 21.5" RL2240H LED OYUN MONİTÖRÜ + 5.000.000 oyun içi altın
2. 2500 TL + 5 Adet ZOWIE AM MOUSE + 5 Adet ZOWIE HAMMER KULAKLIK + 2.500.000 oyun içi altın
3. 1250 TL + 5 Adet ZOWIE MICO MOUSE + 1.250.000 oyun içi altın
4. 750 TL + 5 Adet ZOWIE P-TF SPEED MOUSEPAD + 750.000 oyun içi altın

Bunun yanında Şampiyon Takımın En Değerli Oyuncusu da OCZ Synapse Cache Serisi Sata SSD kazanacaktır.

ÖZEL ETKİNLİKLER


GameX fuarı boyunca Joygame ve S2 alanında anlık etkinlikler yapılacaktır. Bu etkinliklerde oyuncular oyun içi ve bunun yanında birbirinden özel hediyeler kazanacaklar.

Peki ne mi bu hediyeler?

- OCZ Synapse Cache Serisi Sata SSD
- Promocodelar
- Özel silahlar
- Özel karakterler
- Altın hediyeleri
- Hızlı Tecrübe kartları

Etkinlikler, turnuvalar, hediyeler ve daha fazlası 2012 GameX fuarında sizlerle olacak. 4-7 Ekim arasında kapılarını siz değerli oyuncularımıza açacak olan Oyun Fuarı'nda sizleri Cosplay’ler, Oyun Görevlileri, röportajlar ve şovlar bekliyor olacak!

29 Eylül 2012 Cumartesi

Heyecan dolu bir harita: Cennet

Merhaba arkadaşlar;

Cennet, geldiği günden itibaren bir çok oyuncumuz tarafından tercih edilen bir Bomba modu haritası. Harita içerisindeki taktiksel bölgeler ve haritanın büyüklüğü, maçların oldukça çekişmeli ve yer yer aşırı sessiz şekilde geçmesine olanak sağlıyor. Bu bölge içerisinde çete üyelerine ait olan cephaneliğin Özel Kuvvetler tarafından patlatılması gerekiyor, harita içerisinde iki tarafında başlangıç bölgeleri oldukça stratejik öneme sahip. Bir taraf bombayı kurmak için oldukça hızlı bir şekilde bomba bölgesine ilerlerken diğer taraf ise bomba kurmak için harekete geçen düşmanları durdurmak adına harita içerisine konuşlanıyor.


Bölge içerisinde uzun namlulu silah kullanmak genellikle uzak düşmanlar için oldukça işe yarayan bir durum fakat cephaneliklerin bulunduğu bomba bölgeleri dar koridorlardan oluştuğu için kısa mesafede iş yapan silahları da tercih etmek oldukça mantıklı.

Etkinlik odalarını elimden geldiğince Cennet bölümünde kurmaya çalışıcam, lütfen oda içerisinde "Azazel bıçak bölümü aç" gibi feryatlarda bulunmayın çünkü bıçak modunda oynamayı pek beceremiyorum. (Hoş normali de beceremiyorum, lol)


Etkinliklerde görüşmek üzere, haritanın keyfini yaşayın.

S2 Üye Ol

S2 Kayıt Ol

23 Eylül 2012 Pazar

Kafa Patlatmaya Hazır Olun


Merhaba S2 severler;

Sizlere bugün S2 dünyasına yeni yama ile eklenecek mükemmel bir silahtan kısaca bahsetmek istiyorum. Yakın dövüş silahları arasında en az hıza sahip olan bu özel silah, rakibinize yapmış olduğunuz isabetli bir hamlede kafa patlatıcı bir etkiye sahip, usta oyuncuların tercihi olacağını düşündüğüm bu silahın savurma özelliği, ileri geri yapılan saldırılar ile çok daha başarılı bir oyunu size sunacaktır.

Rakibiniz elindeki bıçak ile üzerinize hızlı bir şekilde koşarken siz geriye yapmış olduğunuz ilk hamle ile size gelen bıçak darbesini savuşturabilirsiniz, bu sırada bu mükemmel silahı savurduğunuzda ve ileriye doğru bir hamle yaptığınızda, rakibinizin kafasında koca bir darbe indirebilirsiniz.  Siz silahınıza istediğiniz ismi verebilirsiniz, biz S2 dünyasında bu muhteşem silaha HAYDAR ismini verdik =)







S2 üye ol
S2 kayıt ol

22 Eylül 2012 Cumartesi

GameX S2 Coşkusu Başlıyor

Herkese merhaba arkadaşlar;

Eğlenceli geçen S2 serüvenlerimizi daha da eğlenceli bir hale getirmek için ortak noktamız GameX fuarı olacak! Tüm S2 sever oyuncularımızı bu özel fuara davet ediyoruz, gelin hep beraber özel turnuvaların keyfini çıkaralım ve sohbetin dibine vuralım. Oyun görevlileri ile tanışmanın yanı sıra, sürpriz hediyelere ulaşma imkanı da bu özel fuarda sizleri bekliyor. Unutmayın, S2 ekibi ile GameX'de bulunmak ayrıcalıktır!

Halen S2 ile tanışmadıysanız S2 Üye Ol

S2 Kayıt olduktan sonra, keyifli bir macera sizi bekliyor olacak!

16 Eylül 2012 Pazar

Yeni Haberler Var


Herkese merhaba arkadaşlar;

Ekip olarak çok çalıştığımız bu günlerde, oyunumuza çeşitli yenilik ve düzenlemelerin ekleneceğini burada sizlere bildirmek istedim. Emin olun oyunun dengesini hiç bir şekilde bozmayacak fakat eğlencenize eğlence katılcak bu yenilikler ile ilerleyen haftalarda tanışmaya hazır olun. Test sunucumuzda geçirdiğimiz eğlenceli vakitleri sizlerle paylaşmak için can atıyoruz. Gelecek yenilik ve düzenlemeler sizlerin daha iyi bir oyun oynamasını hedefliyor, yeni gelecek yama ile birlikte çeşitli harita düzenlemeleri de bulunacak. Bu sayede makinası yavaş olan kullanıcılarımız, şikayetçi oldukları harita içerisinde daha rahat bir oyun sürdürebilecek.

Hepinize iyi oyunlar dileriz.


Joygame S2 Forum

Joygame S2 Ana Sayfa

9 Eylül 2012 Pazar

Yeni Rütbeler Sahiplerini Bekliyor

Merhabalar, her geçen gün S2 dünyasınını yenilikleri ile karşı karşıya kalmaktayız, bu yenilik haberlerini sizlere buradan ulaştırmak bizim için ayrı bir mutluluk.

Geçtiğimiz haftalarda S2 dünyasındaki rütbe sisteminde çeşitli değişiklikler yaşandı, yenilenmiş olan Rütbe sistemi aşağıdaki gibidir, bizim çılgın oyuncularımıza da böyle çılgın rütbeler yakışır.



Acemi   >  Temiz Yüz
Er   >  Dünkü Çocuk
Onbaşı   > Çaylak
Kıdemli Onbaşı  >  Bitirim
Çavuş     >   Çavuş
Astsubay Çavuş  >  Bıçkın
Astsubay Kıdemli Çavuş  >   Tayfa
Astsubay Kıdemli Baş Çavuş >  Gedikli
Asteğmen >  Kulağı Kesik
Teğmen   >       Fedai
Üsteğmen > Tetikçi
Yüzbaşı  > Kaptan
Binbaşı  >  Afili
Yarbay  >  Jilet
Albay  >     Çakal
Tuğgeneral > Haydut
Tümgeneral >  Beylerbeyi
Korgeneral >  Kabadayı
Orgeneral        > Baba
 REİS

6 Eylül 2012 Perşembe

Tanrının Eli Nedir?

Merhaba arkadaşlar;

Yeni bir yazıda yeni bir eşyadan bahsetmek istedim bugün sizlere kısaca. Eşyamızın adı Tanrının Eli, bir çok oyuncumuz bu eşyanın işlevini tam olarak bilmediğini söylüyor, bu nedenle eşyanın tanıtımını yapmak hem yeni oyuncularımız için hem de mevcut oyuncularımız için umarım bilgilendirici olacaktır.


Tanrının Eli eşyası sadece BOMBA modunda açılan oyunlarda aktif olan bir eşya. Bu eşyayı envanterinize ekleyip, kullandığınızda, BOMBA modunda yapmış olduğunuz BOMBA kurulum süresi ve BOMBA imha süresi yaklaşık 2 saniye kısaltıyor.





Eşyayı aktif hale getirmeniz envanterinizden doğru aktif hale getirmeniz yeterli. Bomba kurulum ve imha süresi otomatik olarak 2 saniye düşecektir, ekstra olarak bir şey yapmanıza gerek yok.

JP Yüklemek için ne yapmam lazım?

- Joypara sayfamızdan size uygun ödeme seçeneğini seçin.
- Gerekli JP’leri satın almanızın ardından Joypara sayfamızdaki "Cüzdanım" bölümünde almış olduğunuz JP'leri S2 Nakit birimine çevirin.
- Yukarıda belirtilen işlemlerin ardından oyuna girerek Nakit Mağazası’nı açmanız yeterli olacaktır. Sahip olduğunuz RN ile dükkandaki eşyaları satın alabilir ve gücünüze güç katabilirsiniz.

1 Eylül 2012 Cumartesi

Tanrının Eli Tecrübe Puanlarımızın Üzerinde

Merhaba sevgili S2 Son Silah severler;

Keyifli bir hafta sonu geçirirken sizlerin de bu keyife dahil olmasını istedik ve sizler için keyifli bir kampanya düzenledik. S2 dükkan bölümümüzde bulunan 7 günlük Tanrının Eli eşyasını alan tüm oyuncularımıza kampanya boyunca 7 Günlük %50 Hızlı TP eşyası bizlerden hediye. Bu eşyaları hesabınıza yükleyerek hızınıza hız katabilirsiniz.


Bitmedi!

Ayrıca

GING Pantalonu Alana 1 Günlük Eski Efsane Saç + GING Ceket hediye edilecek.

+

Deri Jokey Pantalonu alana 1 günlük Deri Jokey Ceketi + Dipten Örgü Saç Hediye edilecek.


Unutmayın !

Etkinlik 18:00 - 00:00 arası aktif olacak, bu saatler içerisinde etkinliğe katılabilir ve yukarıdaki hediyelerinize kavuşabilirsiniz.


Tek yapmanız gereken Joygame hesabınıza Joypara yüklemesi yaptıktan sonra oyun içerisinden bu eşyaları satın almak.

Hepinize keyifli oyunlar dileriz.

S2 Kayıt Ol
S2 İndir