29 Eylül 2012 Cumartesi

Heyecan dolu bir harita: Cennet

Merhaba arkadaşlar;

Cennet, geldiği günden itibaren bir çok oyuncumuz tarafından tercih edilen bir Bomba modu haritası. Harita içerisindeki taktiksel bölgeler ve haritanın büyüklüğü, maçların oldukça çekişmeli ve yer yer aşırı sessiz şekilde geçmesine olanak sağlıyor. Bu bölge içerisinde çete üyelerine ait olan cephaneliğin Özel Kuvvetler tarafından patlatılması gerekiyor, harita içerisinde iki tarafında başlangıç bölgeleri oldukça stratejik öneme sahip. Bir taraf bombayı kurmak için oldukça hızlı bir şekilde bomba bölgesine ilerlerken diğer taraf ise bomba kurmak için harekete geçen düşmanları durdurmak adına harita içerisine konuşlanıyor.


Bölge içerisinde uzun namlulu silah kullanmak genellikle uzak düşmanlar için oldukça işe yarayan bir durum fakat cephaneliklerin bulunduğu bomba bölgeleri dar koridorlardan oluştuğu için kısa mesafede iş yapan silahları da tercih etmek oldukça mantıklı.

Etkinlik odalarını elimden geldiğince Cennet bölümünde kurmaya çalışıcam, lütfen oda içerisinde "Azazel bıçak bölümü aç" gibi feryatlarda bulunmayın çünkü bıçak modunda oynamayı pek beceremiyorum. (Hoş normali de beceremiyorum, lol)


Etkinliklerde görüşmek üzere, haritanın keyfini yaşayın.

S2 Üye Ol

S2 Kayıt Ol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder