6 Eylül 2012 Perşembe

Tanrının Eli Nedir?

Merhaba arkadaşlar;

Yeni bir yazıda yeni bir eşyadan bahsetmek istedim bugün sizlere kısaca. Eşyamızın adı Tanrının Eli, bir çok oyuncumuz bu eşyanın işlevini tam olarak bilmediğini söylüyor, bu nedenle eşyanın tanıtımını yapmak hem yeni oyuncularımız için hem de mevcut oyuncularımız için umarım bilgilendirici olacaktır.


Tanrının Eli eşyası sadece BOMBA modunda açılan oyunlarda aktif olan bir eşya. Bu eşyayı envanterinize ekleyip, kullandığınızda, BOMBA modunda yapmış olduğunuz BOMBA kurulum süresi ve BOMBA imha süresi yaklaşık 2 saniye kısaltıyor.





Eşyayı aktif hale getirmeniz envanterinizden doğru aktif hale getirmeniz yeterli. Bomba kurulum ve imha süresi otomatik olarak 2 saniye düşecektir, ekstra olarak bir şey yapmanıza gerek yok.

JP Yüklemek için ne yapmam lazım?

- Joypara sayfamızdan size uygun ödeme seçeneğini seçin.
- Gerekli JP’leri satın almanızın ardından Joypara sayfamızdaki "Cüzdanım" bölümünde almış olduğunuz JP'leri S2 Nakit birimine çevirin.
- Yukarıda belirtilen işlemlerin ardından oyuna girerek Nakit Mağazası’nı açmanız yeterli olacaktır. Sahip olduğunuz RN ile dükkandaki eşyaları satın alabilir ve gücünüze güç katabilirsiniz.

1 yorum: