30 Aralık 2012 Pazar

Fark S2'de Yaşanır!

Açılışımızı yapmış olduğumuz 2012 yılı artık geride kaldı. Sizlerle birlikte kaliteli bir oyunu daha da kaliteli hale getirdik, bunu hep beraber, bizler yaptık. Başlangıçta az haritamız ve az silahımız vardı, daha fazla harita getirilmesini istediniz.

aradan 2 hafta geçti

daha fazla harita geldi

aradan 2 ay geçti

daha fazla silah ve oyun modu geldi

her hafta yenilikler

her hafta kampanyalar

dopdolu bir S2 dünyası

e-spor ile geçen bir s2 dünyası

sizler istediniz

bizler yaptık

bunu hep beraber başardık.

2012 yılının muhteşemliği hepimiz için oldukça doyurucu ve keşif dolu geçti diyebilirim. S2 Son Silah hepimizin oyunu, hepimizin ortak buluşma noktası hepimizin ortamı oldu. Sizlerle keyifli bir 2013 yılı geçireceğimiz için şimdiden heyecanlıyız.

2012 yılını geride bırakırken sizler için hem keyifli hem de kazançlı bir çok etkinlik ve kampanya hazırladık, dilerseniz o kampanyalara tekrardan göz atalım.




Türk Bayrağı Kampanyası

29, 30 ve 31 Aralık 2012 tarihlerinde alışveriş yapan herkese 3 kullanımlık Türk Bayrağı Hediye! Bu kampanyadan faydalanmak için 3 gün içinde herhangi bir nakitli eşya almanız yeterlidir.



Mermer Kampanyası


10.000 Nakit değerinde Nakit Mermer Alana 2 Adet Altın Kuponu
50.000 Nakit değerinde Nakit Mermer Alana 10 Adet Altın Kuponu
100.000 Nakit değerinde Nakit Mermer Alana 25 Adet Altın Kuponu
300.000 Nakit değerinde Nakit Mermer Alana 90 Adet Altın Kuponu


Silah ve Şans Bileti Paketi Kampanyası





15 Gün Jackson Alana Silah Paketi (30 günlük Satır + De Crane + Famas + Troll Face)
15 Gün Lawrence Alana Şans Bileti Paketi (1 x 30000, 2 x 20.000 2 x 10.000 2 x 5000)


15 Günlük Satıra Dükkanı Veriyoruz!

15 Günlük Satır Alana + 7 Günlük %50 TP

Satış 3 günde toplam 500 adeti geçerse + 7 Günlük %50 TP + 30 günlük Tanrının Eli

Satış 3 günde toplam 1000 Adeti geçerse + 7 Günlük %50 TP + 30 günlük Tanrının Eli + 7 günlük Jackson

Satış 3 günde toplam 1500 Adeti geçerse 7 Günlük %50 TP + 7 günlük Lawrence + 30 günlük Tanrının Eli + 7 günlük Jackson

Satış 3 günde toplam 2500 Adeti geçerse 7 Günlük %50 TP + 7 Günlük %50 Altın + 7 günlük Lawrence + 30 günlük Tanrının Eli + 7 günlük Jackson

Satış 3 günde toplam 5000 Adeti Geçerse 7 Günlük %50 TP + Ölümleri Sıfırlama + 7 Günlük %50 Altın + 7 günlük Lawrence + 30 günlük Tanrının Eli + 7 günlük Jackson

15 Günlük Satır satışı 3 günde 5000 adet olursa toplamda 28.000 Nakit değerinde hediye sadece 1.500 Nakit karşılığında sizlerin olacak.

Not: Tüm kampanyalar 28 Aralık 18.30'da başlayacak 29, 30 Aralık'ta devam edecek ve 31 Aralık 2012 23.59'a kadar yapılacak alımlarda geçerlidir.

Not 2: Kampanyaya katılan tüm oyuncularımızın hediyelerinin gönderimleri 15 Ocak 2013 tarihine kadar tamamlanacaktır.

Not 3: Her hesap 1 kampanyaya yalnız 1 kez katılabilir.


Unutmayın, fark S2 diyarında yaşanır.


S2 Oyna

S2 Kayıt Ol


29 Aralık 2012 Cumartesi

GameMasters Coştu Gidiyor

Jeton radyoda keyifli sohbetlerimiz, konuklarımız ile birlikte devam ediyor. Sizlerden gelen yorumlarla daha da genişleyen içeriklerimiz ile hem sohbet ediyor hem de sizlerin sorularını yanıtlıyoruz.  Game Masters programının bu haftaki ve önümüzdeki haftaki konukları oldukça renkli. Önce herkesin tanıdığı bildiği Shield bizlerle beraber olacak, hemen ardından ise Esculope, Game Masters programına renk katacak.


Oyunlardan haberler, son dedikodular, Joygame içerisinden haberler ve merak ettikleriniz Game Masters programında sizlerle birlikte. Yılbaşı coşkusunu Jeton radyo dinleyerek geçirin, hem etkinliklerden mahrum kalmayın hem de keyifli müzik ve programlarla eğlencenize eğlence katın.

Jeton'da görüşmek üzere.


S2 Oyna

S2 Kayıt Ol

23 Aralık 2012 Pazar

Webrazzi 2012


Herkese merhaba arkadaşlar, Joygame başarılarına başarı katmaya devam ede dursun çeşitli ödüllerini de gururla hanesine eklemekten geri kalmıyor. Bu platform hepimizin, bu platform sizlerin desteği ile her gün daha da büyüyor. Biliyorsunuz Webrazzi 2011 oylamasında bir çok konuda Joygame birincilikleri yaşandı aynı başarının bu sene de yaşanması için sizlerden yardım beklemekteyiz.

Tek yapmanız aşağıdaki yönergelere uygun hareket etmek ve Joygame'e olan desteğinizi göstermektek. Halk Oylaması konusunda üstümüze kimsenin olmadığını gelin bir kez daha gösterelim.


Numaralarına göre kategoriler ve yazılacak markalar;

• 2. En İyi Web Girişimi; www.joygame.com
• 5. En İyi Oyun Girişimi; Wolfteam
• 6. En İyi Ödeme Sistemleri Girişimi; PaytoGo
• 19. En İyi Oyun Sitesi; www.joygame.com
• 28. Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Marka; Joygame-Wolfteam


Site: http://odul.webrazzi.com/2012/


S2 Oyna 

S2 Kayıt Ol

21 Aralık 2012 Cuma

Belki Son Yazım ?

Kim bilebilir bugün belki de insanlık tarihinin son günü, henüz gün bitmiş sayılmaz. Böyle bir gün içerisinde bazı insanlar her istediğini yapmak ve deliler gibi özgürlüğün dibinde dolaşmak isteyecektir fakat hayat normal devam ederken her şeyin bitmesi bence en idealidir.

Her neyse bu konulara fazla girip gereksiz muhabbet yapmayacağım sonuç olarak gideceğimiz var ise gideriz, yoksa zaten buralardayız.

Bugüne özel muhteşem kampanyalarımız var öncelikle sizlere bu kampanyalardan haber vermek istiyorum, tüm oyuncularımızın bol bol eşya kazanmasını ve rahatlıkla alışveriş yapabilmelerini istemekteyiz. Sizlerden gelen geri bildirimler ile elimizden geldiğince indirimler ve kampanyalar düzenlemekteyiz. Joygame önce oyuncularını düşünen bir firma, ben Kehanet Online oyunundayken de bu duruma çok tanık oldum, S2 Son Silah dünyasında iken de bu duruma şahit olmaktayım.  Oyunculardan gelen tüm geri bildirimler değerlendiriliyor.


Ardından Game Masters programı geliyor ki sizler için keyifli programlar hazırladık. Shield - AmonRa ve bendeniz Azazel keyifli mi keyifli bir Game Masters programı süreci geçirmekteyiz. Bu süreç içerisindeki bizlerin yanında olan misafirimiz Shield'a tekrardan teşekkürlerimizi sunarım. Bu haftaki Game Masters programını kaçırmamanızı tavsiye ederim. ( her haftaki programlar gibi)


S2 Kayıt Ol 

S2 Oyna

16 Aralık 2012 Pazar

Game Masters'da Bu Hafta

Herkese merhaba arkadaşlar;

Keyifli program Game Masters kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Sizlerden gelen destek ile program içeriklerimizi her hafta daha da genişletiyor ve daha farklı konulara yer vermeye çalışıyoruz. Geçen haftaki Dreamy sohbetinin ardından bu hafta Amon Ra benim yokluğumda Marsis'i konuk etmiş. Kendisi ile olan sohbet hafta içerisinde Game Masters programında sizleri bekliyor olacak. Shield ve ekibinin sıra sıra yer aldığı programımızda bu haftanın konuğu olan Marsis hem takım içerisindeki gelişmelerden bizi haberdar edecek hem de kendisinden bahsedecek. Community tarafı ile ilgili tüm önemli bilgiler Marsis tarafından bizlere ulaştırılacak.. Hepinize bu keyifli programı kaçırmamanız önerisinde bulunuyor ve iyi oyunlar diliyorum.



S2 Üye Ol

S2 Oyna




13 Aralık 2012 Perşembe

Her Türlü Silah İçin Müsait Harita!




Bazı haritalar vardır, uzun namlulu keskin nişancı tüfekleri ile rahat bir oyun ortaya koyamazsınız, zorlanırsınız, sıkıntı çekersiniz. Ben ortalama beceriye sahip bir S2 Oyun Görevlisi olarak bir çok haritada silah sıkıntısı yaşayabiliyorum. (OG'ler de Bazen Kötü Oynar" adlı kitabımda bu konuya yer vereceğim) bu nedenle girmiş olduğum haritaların genelinde makineli tüfek tercih etmek zorunda kalıyorum.  Fakat genede hibrit özelliklerin bulunduğu haritalarda oynamak daha bir keyif verici oluyor benim için. Yani hem uzun namlulu silahlarda hem de makineli tüfeklerde rahat bir oyun sergileyebileceğiniz haritalar.



Yeni gelen yama ile birlikte oyunumuza yeni haritalar ve dolu içerik eklendi biliyorsunuz. Eklenen her yamada açıkçası benim için en önemli unsur haritalar oluyor, özellik bomba haritası geldiği zaman demeyin keyfime benim.


Bundan önceki yamalarda muhteşem bir Malikane haritamız geldi ki gerçekten S2 Son Silah diyarının en başarılı haritalarından biridir. Hemen ardına yeni haritamız olan Ölüm Merkezi gelmesi bizim için büyük keyif oldu. Yanlış anlaşılmasın sakın ha, bu demek değildir ki diğer haritalarımız kötü. Harita dediğin oyuncudan oyuncuya farklılık gösteren bir kavramdır. Malikane ile Ölüm Merkezi ise Azazel'in en sevdiği bomba haritalarıdır hepsi bu. Yanlış olmasın !! =)


Harita içerisindeki düzen oldukça dikkatlice oluşturulmuş, hem menzili uzun silahların hem de menzili kısa olan silahların önemi büyük. Takım içerisinde mutlaka keskin nişancı görevini üstlenmesi gereken birilerinin bulunması şart. Hal böyle olunca daha taktiksel bir oyun bizleri bekliyor olacak.


Ne diyelim, deneyip girip oynamak lazım bol bol.


Hepinize şimdiden iyi oyunlar dilerim.

s2 rütbeler

fps oyunu




12 Aralık 2012 Çarşamba

3. Türkiye Turu Finalleri Başlıyor




12.12.2012 Saat 18:00 itibarı ile Türkiye Turu final mücadeleleri start alıyor! Kıyasıya mücadelelerin yapılacak bu turnuvada Türkiye turu boyunca il kazananları kendini tekrardan ispatlamak ve gücünü tüm S2 diyarına göstermek için savaşacak.

Bu muhteşem turnuvanın hediyeleri de bir o kadar şahane, dilerseniz hediyelere şöyle bir göz atalım.

Türkiye Birincisi Olan Oyuncuya 


Monster M503/003 15.6” Laptop 



Türkiye Birincisinin Temsil Ettiği İnternet Kafeye 



Monster M503/003 15.6” Laptop 



Türkiye İkincisi Olan Oyuncuya 



BENQ 24” RL2450H LED Oyun Monitörü 

Thermaltake TT E-Sports Theron Oyuncu Faresi 
Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 


Türkiye İkincisinin Temsil Ettiği İnternet Kafeye 



BENQ 24” RL2450H LED Oyun Monitörü 

Thermaltake TT E-Sports Theron Oyuncu Faresi 
Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 


Türkiye Üçüncüsü Olan Oyuncuya 



Thermaltake TT E-Sports Theron Oyuncu Faresi 

Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 


Türkiye Üçüncüsünün Temsil Ettiği İnternet Kafeye 



Thermaltake TT E-Sports Theron Oyuncu Faresi 

Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 


Türkiye Dördüncüsü Olan Oyuncuya 



Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 



Türkiye Dördüncüsünün Temsil Ettiği İnternet Kafeye 



Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 




Maç saatleri il içerisindeki oyuncularımız rahatlıkla katılabileceği şekilde oluşturulmuştur. Bu nedenle maç saatleri akşam saatlerine çekilmiştir.


1. Tur

12 Aralık Çarşamba 

18.00 İstanbul Zocco’s (ZeC’CaesarisS) – İstanbul Adeks Beşiktaş (JagdhounD)
18.30 Ankara / Mamak (BatuKan) – Ankara / Atılım (TRexHEART)
19.00 İzmir / Hisar (oARESo) – İzmir / Ulutaş (WhyKoPuK)
19.30 Adana / Cafe İnn (Evenstarw0w) – Adana / Aslan (AVCIER)
20.00 Diyarbakır (amdly) – Yozgat (TL_Ragner)
20.30 Rize (LazPower53) – Antalya (EST’Joseph)
21.00 Uşak (CasshForce1907) – Kocaeli (JoLyPoP)
21.30 Yalova (ArteLLo) – Çorum (Karavana_Sam)

13 Aralık Perşembe 

18.00 Malatya (babakral44) – Kars (ozancan36)
18.30 Tekirdağ (ShadowerTR) – Mersin (xLBrokeSword)
19.00 Mardin (MaNYaq) - Aydın ([TR]-Narkotiq)
19.30 Sivas (Shadé) – Çanakkale (SıgaSLayer)
20.00 Samsun (uNReLeNTiNG) – Van (aSiLwAnLy)
20.30 Tokat (karad) – Burdur (BurdurTeam)
21.00 Edirne (ÇaKaL22) – Gaziantep (♥™§u§§kUn™♥)
21.30 Osmaniye (Sondarbe80) – Amasya (ReBeLLioNs)

14 Aralık Cuma

18.00 Muğla (TheGame48) – Ordu (Raymond)
18.30 Manisa (samuraycek) – Aksaray (llSharapneLll)
19.00 Hatay (GooTiMe) – Sakarya (Sleipner)
19.30 Kayseri (KinGTheHeLL) – Artvin (eLy|'Grog)
20.00 Konya (FuRKAnBye) – Giresun (EaglEye4)
20.30 Bursa (QuietLiFe) – Balıkesir (The-Su{TC}aRe)
21.00 Elazığ (Nirvana23) – Isparta (HaCiYaTMaZ007)
21.30 Erzurum (LorDOfwaR2) – Trabzon (pRo.GümüşKurşun)

15 Aralık Cumartesi 

18.00 Bilecik (Semitto) – Nevşehir (Labagsabatss)
18.30 Kütahya (qlobaL!) – Ağrı (zerem)
19.00 Kırıkkale (Eduardo_Elric) – Bolu (LUqTR)
19.30 Kastamonu (GjTerro) – Düzce (poyraz1818)
20.00 Şanlıurfa (AYVAzZ) – Denizli (Mao-tun)
20.30 Kahramanmaraş (CcC_CashiS) – Zonguldak (ALBET ;))
21.00 Niğde (Eleftheria) – Afyon (J[e]RR[y])
21.30 Kırklareli (M!'ÊR^+'+T) – Eskişehir (FoRZaEsK)

2. Tur Maçları 

18 - 19 - 20 Aralık Tarihlerinde yapılacaktır. Eşleşmeler buradan açıklanacak.

3. Tur Maçları 

21 Aralık Cuma günü oynanacaktır. Eşleşmeler buradan açıklanacaktır.

Çeyrek Final Maçları 

22 Aralık Cumartesi günü yarı finaller oynanacak.

Yarı Final Maçları 

Final ve 3'üncülük Maçı 

Final ve 3'üncülük maçları ilerleyen günlerde duyurulacaktır.

Maçlar 23 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Not: Turnuvanın tüm maçları Eski Açık Sunucusu Kanal 10’da yapılacaktır. Oda isimleri illerin kısaltmalarından oluşturulacaktır. Oda şifreleri maç öncesinde karakterlerinize oyun içinden mesaj yoluyla iletilecektir.

TURNUVA KURALLARI


- Turnuvanın başlangıç saatinden en az on beş (15) dakika evvel oyuncuların oyunda hazır olarak bulunması gerekir.

- Turnuvanın başlangıç saatinde belirtilen oyunda olmayan oyunculara on (10) dakika ek süre tanınır, ek süre sonunda oyunda hazır olmayan oyuncu turnuvadan diskalifiye edilir.

- Turnuva süresince katılımcılar hakem ve yöneticilerin yönergeleri doğrultusunda hareket etmelidir, herhangi bir şekilde oyun görevlilerine yapılacak uygunsuz davranış kurallar kapsamında cezalandırılacaktır.

- Turnuva ile ilgili bilgilendirme mesajları ve haberleri turnuvanın duyurulduğu forum üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu mesajları takip etmek ve turnuva ile ilgili değişiklik veya güncel bilgiye ulaşmak katılımcının sorumluluğundadır.

- Her iki taraf oyun sonucunun ekran görüntüleri almak ve yönetime bildirmek ile yükümlüdür.

- Katılımcılar, maç başlangıcında, maç esnasında ve maç sonunda rakip takımı, tahrik edici davranışlardan kaçınmalı ve sportmence davranış sergilemelidir.

- Joygame, online organizasyonlarda maç sırasında yaşanabilecek oyuncu kaynaklı problemlerden sorumlu tutulamaz.

- Maçlar üç (3) raund üzerinden oynanacak olup her raund üç (3) dakikadır.

- Maçlar Bomba Görevi olarak oynanacaktır.

- Toplam (iki) 2 raundu alan galip sayılacaktır.

- Maçlar Çifte Yol haritasında oynanacaktır. Oyuncular Özel tim ve Çete’ye rastgele olarak yerleştirilecektir. Maç sonucunda oyuncular yer değiştireceklerdir. Üçüncü maça uzaması halinde; Oyun Görevlisinin inisiyatifine göre herhangi bir bomba haritası seçilecektir.

- Turnuva saatinde ve oyuncuya verilen süre içerisinde on beş(15)dk sonunda oyuncu odaya gelmediğinde gelmeyen tarafın/oyuncunun ekran görüntüsü alınıp, yönetime bildirilmelidir.

- Belirtilen ilden 1.incinin katılmaması durumunda ilin 2.si katılacaktır. Bu 4.e kadar gidecektir. 4. gelmediği takdirde il turnuvadan elenecektir.

- Maçlarda bağlantı problemlerini düzeltmesi için en fazla on beş(15) dakika süre tanınır. On beş(15) dakikalık süre sonunda oyuncu turnuva odasına gelmediği takdirde turnuvadan diskalifiye edilmiş olacaktır. Bu kural organizasyon boyunca yapılacak tüm maçlar için geçerlidir.

- Herhangi bir şekilde oyun sunucularında problem olduğunun anlaşıldığı durumlarda karar yetkisi organizasyon yöneticilerinin sorumluluğundadır.

- Maçlarda sadece Oyun Görevlisi genel konuşmayı kullanabilir. Oyuncular, oyun görevlisi tarafından belirtilmediği veya istenilmediği taktirde konuşmayı kullanması yasaktır.

- Bütün katılımcıların turnuva boyunca üç(3) uyarı hakkı bulunmaktadır.

- Üç (3) uyarı alan oyuncu turnuvadan men edilir.

- Yapılacak olan turnuvada genel ahlak ve hukuk kuralları geçerli olup buna özen göstermeyen katılımcılar turnuvadan men edilecektir.

Organizasyon ile ilgili tüm bilgilendirme mesajları ve haberler Joygame tarafından belirlenen internet adresi üzerinden duyurulur. Bu duyuruları takip etmek katılımcı sorumluluğundadır.


*Turnuva odasında maç yapacak haricinde giriş olduğu takdirde yasaklama alacaktır.
*Turnuva oda isimleri, illerin isimlerine veya plaka kodlarına göre açılacaktır.

Organizasyon dahilinde ödül kazanan oyuncu 18 yaşını doldurmamış ise ödülünü yalnızca velisi aracılığı ile teslim alabilir. Aksi takdirde ödül teslim edilmez. Organizasyon esnasında yaşanan herhangi bir kural ihlalini katılımcılar anında yetkililere bildirmelidir. Anında yapılmayan bildirimler zamanında yapılmadığı için kabul edilmeyecektir.

Yukarıda yazılı tüm maddelere ek olarak S2 - SON SİLAH CEZA SİSTEMİ & OYUN KURALLARI da geçerlidir. Bu kurallar haricinde kalan durumlarda karar yetkisi Joygame çalışanlarına aittir. Turnuvaya katılan herkes bu belgede yazılı olan kuralları kabul etmiş sayılır. Joygame kurallarda değişiklik yapabilme yetkisini kendinde saklı tutar.










8 Aralık 2012 Cumartesi

Shield Show Yakında Başlıyor!

Herkese merhaba arkadaşlar

Jeton'da Game Masters programı dışında programların da yer alacağını sizlere geçtiğimiz blog yazılarında bildirmiştim. O programlardan ilki karşınıza çıkmaya hazır hale geldi!

Joygame ailesinin en tanınan ismi Shield artık Jeton Radyo'da "Shield Show" ile birlikte sizlerle beraber olacak. Shield'ın yakın zamanda başlayacak programının ilk konukları ise sevgili Amon-Ra ile bendeniz Azazel oldu. Keyifli bir muhabbetin geçtiğini ve çok eğlenip güldüğümüzü bilmenizi isterim. Dinleyince bana hak vereceksiniz çünkü bu sefer kendi maceralarımızdan kendi anılarımızdan bahsettik. Shield Show oldukça eğlenceli bir program içeriği bulundurmakta. Tüm oyuncuların ortak duygularına erişebilecek bir program olacağından şüphe etmiyorum.

Shield'a yeni programında başarılar dilerim.


MMOFPS İndir

MMOFPS Oyna

6 Aralık 2012 Perşembe

S2'de Yeni Yıl Coşkusu Başlıyor!


S2'de Yeniyıla Yeni Yama ile Giriyoruz!

07.12.2012 yapılacak yama çalışmaları ile birlikte oyuna yine birbirinden özel yenilikler gelecek.

Bakım ve yeni yama çalışmaları yarın 09.00 - 15.00 saatleri arasında yapılacaktır. Bu süre zarfında S2 sunucularına girişler kapanacaktır.

Yama ile birlikte;

- 3 Yeni harita 

o Ölüm Merkezi 

o Beyaz Gece 

o Bunların yanında Plaza haritasını yılbaşına özel olarak süsledik 

- 2 Yeni kostüm 

o Yeniyıla özel Noel Baba Kostümü ve Rudolph Kostümü 

- 10 Yeni Silah 

- 20’den fazla yeni kıyafet 

- 2 Yeni Sistem 

o Mermer Kent 

o VIP Oda 




Diğer tüm yama detayları için TIKLAYIN



S2 Son Silah Kayıt Ol

S2 Son Silah İndir

2 Aralık 2012 Pazar

Kral Hazinesi İçin Hazır Olun

Tüm oyuncularımızın keyif alacağı ve bol bol ödül kazanacağı keyifli etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Kralın Hazinesi etkinliğinde Jeton Radyo üzerinden hem keyifle oyun oynayabilir hem de etkinliğe katılma şansı yakalabilirsiniz. Sizlerle birlikte haftasonu yapılacak özel etkinliklerde olmak bizim için büyük zevk.




Bu etkinlikte oyuncular hafta boyunca topladıkları şifreler sayesinde Cumartesi günleri gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılarak aşağıdaki hediyelerin sahibi olabilecekler.



S2 - Son Silah - Jeton Kralın Hazinesi Etkinliği!

Etkinlik odasındaki derecelere göre;
1. Oyuncuya 50.000 Altın + 1 Haftalık Jin
2. Oyuncuya 40.000 Altın + 1 Haftalık Bay Deli
3. Oyuncuya 30.000 Altın + 1 Haftalık Faraş
4. Oyuncuya 20.000 Altın + 1 Haftalık Sansar

ve etkinliğe katılan diğer oyunculara 250 Nakit değerinde 1 Günlük Satır hediye!

Yapmanız gereken çok basit! Her gün sadece ve sadece Jeton Radyo üzerinde paylaşılacak olan şifreleri toplayıp Cumartesi günü verilecek olan son şifreden sonra paylaşılacak oda ve sunucu bilgileri ile etkinlik odasına girerek etkinliğe dahil olmak.

Jeton Radyo dinleyicileri her daim kazanıyor!

Jeton, Dinleyeni Oyuna Getiren Radyo!

www.karnaval.com/jeton
www.facebook.com/radyojeton


S2 Oyna

S2 İndir