21 Aralık 2012 Cuma

Belki Son Yazım ?

Kim bilebilir bugün belki de insanlık tarihinin son günü, henüz gün bitmiş sayılmaz. Böyle bir gün içerisinde bazı insanlar her istediğini yapmak ve deliler gibi özgürlüğün dibinde dolaşmak isteyecektir fakat hayat normal devam ederken her şeyin bitmesi bence en idealidir.

Her neyse bu konulara fazla girip gereksiz muhabbet yapmayacağım sonuç olarak gideceğimiz var ise gideriz, yoksa zaten buralardayız.

Bugüne özel muhteşem kampanyalarımız var öncelikle sizlere bu kampanyalardan haber vermek istiyorum, tüm oyuncularımızın bol bol eşya kazanmasını ve rahatlıkla alışveriş yapabilmelerini istemekteyiz. Sizlerden gelen geri bildirimler ile elimizden geldiğince indirimler ve kampanyalar düzenlemekteyiz. Joygame önce oyuncularını düşünen bir firma, ben Kehanet Online oyunundayken de bu duruma çok tanık oldum, S2 Son Silah dünyasında iken de bu duruma şahit olmaktayım.  Oyunculardan gelen tüm geri bildirimler değerlendiriliyor.


Ardından Game Masters programı geliyor ki sizler için keyifli programlar hazırladık. Shield - AmonRa ve bendeniz Azazel keyifli mi keyifli bir Game Masters programı süreci geçirmekteyiz. Bu süreç içerisindeki bizlerin yanında olan misafirimiz Shield'a tekrardan teşekkürlerimizi sunarım. Bu haftaki Game Masters programını kaçırmamanızı tavsiye ederim. ( her haftaki programlar gibi)


S2 Kayıt Ol 

S2 Oyna

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder