28 Kasım 2012 Çarşamba

Yeni Yama Kendini Gösterdi



Gün geçtikçe bir çok yeni içeriğin sizlerle buluştuğu S2 Son Silah diyarında yeni bir yama döneminin daha içerisine girmekteyiz. Sizler için oldukça heyecan dolu bir süreç olduğuna emin olduğumdan işin sürprizini bozmak gibi bir niyetim yok.

Bir çok silahın yeni versiyonları, özel harita ve modlar önümüzdeki yama ile birlikte sizlerle buluşacak. Aralık ayının içerisinde gelecek olan bu özel yama ile birlikte yeni bir dönem daha sizleri bekliyor olacak. Bu da KOL ÇEKME ŞANS KATLAMA konusunda merakı olan oyuncuları oldukça sevindirecek. Elinizde bulunan materyaller ile birlikte şansınızı kullanarak bir çok eşyanın özel versiyonuna ya da özel karakterlere sahip olmak sizlerin elinde.


Yama döneminde bu konuları daha detaylı hatta videolu bir şekilde beraber konuşuyor olacağız. Merakınızı kaçırmamak için yazımı burada sonlandırıyor ve hepinizi selamlıyorum.


İyi oyunlar dilerim.

S2 Son Silah Oyna

S2 Son Silah İndir

23 Kasım 2012 Cuma

Game Masters Haftası

Sizler için hem Joygame'den hem de dünyadan toplamış olduğumuz oyun dünyasına ait son  haberler ile birlikte Game Masters programı gene bomba gibi bir programla karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. Amon Ra ile birlikte gene keyifli bir program yaptık, hem Joygame hem de oyun dünyasının dedikodularını döndürdük ve son kampanya ve etkinliklerden konuştuk.


Ayrıca yakın zamanda yayın hayatına başlayacak Shield Show'un da bu haftaki konukları biz olduk. Oldukça eğlenceli ve komik bir program geçirdik, Shield sağolsun  bizi hem güldürdü hem de düşündürdü.


Jeton Radyo'da oyun severler için eğlenceli içerikleri ile karşınızda olmaya devam edecek.

Jeton Radyo dinlemek için TIKLAYIN

S2 Son Silah kayıt olmak için TIKLAYIN

19 Kasım 2012 Pazartesi

Game Masters'da Bu Hafta

Herkese merhaba arkadaşlar;

Halen Radyo Jeton'u keşfetmemiş arkadaşlarımız var mı  bilmiyorum. Ben ve yakın çevremdeki bir çok oyuncu arkadaşım Jeton radyo dinlemekteyiz. Kendi radyomuz diye söylemiyorum (ehehe) oldukça hoş bir playlist ve keyifli programlar ile süslü durumda şu an Radyo Jeton. Özellikle Türkçe Hip-Hop sevenleriniz varsa kesinlikle Jeton'da aradığınızı bulacaksınız.


Biliyorsunuz Game Masters programlarını Amon Ra ile birlikte sürdükmekte ve her hafta çeşitli programlar hazırlamaktayız. Haftanın önemli gelişmeleri, kampanya ve etkinlik haberleri Game Masters programından Pazartesi günleri ve tüm hafta dinlenilip, takip edilebilir.  Biz programı yaparken hem gülüyoruz hem de elimizden geldiğince oyun dünyasında son bilgileri sizler için toparlamaya ve sunmaya çalışıyoruz. Bu hafta Game Masters programını dinlemeyi unutmayın.  Güzel haberler sizleri bekliyor =)


Karnaval - Jeton Radyo İçin Tıklayın

S2 Son Silah İçin Tıklayın

18 Kasım 2012 Pazar

Forum Kullanımı Konusunda

Bloglarımızı takip eden oyuncularımızın forumlarımızdaki belilenmiş olan kurallara uyduğunu varsayıyorum, öyle umuyorum. Forumlarımızda bir çok kullanımız bilinçsiz davranışlar ve yanlış konu başlık ve içerikleri seçmekte. Bu gibi durumlarda hatalı olan kullanıcıları dikkatli bir dil ile uyarmak ve doğruyu göstermek hepimizin hakkı bilmenizi isterim. Forumlarımızda düzen, hepimizin ortak adımlar atması ile sağlanacaktır. Konu ile ilgili olarak aşağıdaki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.


Herkese merhabalar,

S2 Son Silah severler olarak hem forum hem de oyun içi sohbetinizi edebilmeniz ve bu iletişim birimlerini düzgün bir şekilde kullanabilmeniz yönetim olarak istediğimiz bir durum. S2 Son Silah diyarı ile yeni tanışmış olan oyuncuların en çok tercih ettiği yer Joygame forumları, burada oyuncularımız usta oyunculardan tüyolar bulabilir, sizlerin rehberliğinde daha keyifli bir oyun oynayabilir, oyun hakkındaki bilgi dağarcığını geliştirebilir.


"Ustalar Bilgi Paylaşıyor" bölümü hakkında bazı değişiklikler gün itibarı ile geçerli olacaktır. Bu değişiklikler ile birlikte USTA oyuncuların önemini artık forum içerisinde daha iyi anlayacağız. Her oyuncunun farklı üstünlükleri olduğu bu oyunda, her oyuncunun birbirinden etkileneceği bir özelliği illa ki olacaktır. Bölüm içerisinde yakın zamanda "Usta Oyuncu Formu" adlı bir başlık sizlerle buluşacak ve usta oyuncular hakkında daha fazla fikir sahibi olabileceksiniz.


Bölümün revizyonundan dolayı bundan sonra bölüm içerisinde kesinlikle "illegal" "küfür eden oyuncu" "ikili kapışmalar" gibi konulara izin verilmeyecektir, açılan başlıklar tarafımdan silinecektir. Bu tür başlıkları açan oyuncularımızı yönlendirmek bizim olduğu kadar siz değerli forum kullanıcılarının da görevidir.


Elinizde olan illegal ve küfür konulu video ve ekran görüntülerini bundan sonra destek.joygame.com adresine bildirmeniz gerekmektedir. Bu şekilde raporlanan oyuncular tek bir noktada toplanacak ve açmış olduğunuz konuda çok daha çabuk cevap alabileceksiniz.


Hepinize anlayışınız için teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.



S2 Oyna

S2 Kayıt Ol

16 Kasım 2012 Cuma

Huzurlu Etkinlik Odaları

Aslında huzur dolu bir oyun için desek daha doğru olacak başlığa. Oyun odalarında oyuncuların birbirine karşı olan tavır ve tutumlarındaki yanlışlıklar, çoğunlukla etkinlik odalarına da yansıyor. Hal böyle olduğunda hatalı tavır sergileyen oyuncuları aramızdan çıkarmak zorunda kalabiliyoruz OG'ler olarak.

Örnek verecek olursam eğer, etkinlik odası içerisinde kısaltma kullanarak küfür eden bazı arkadaşlarımız var. Artık bu alışkanlık haline gelmiş olduğundan oyuncular yapmış olduğu yanlış davranışın bazen farkına bile varmıyorlar. Oyuncuları uyarmak tabii ki bir çözüm fakat bu tarzda davranış gösteren kişi sayısı oldukça fazla olduğundan, konu ile ilgili bir blog yazısı yazmak farz oldu diyebilirim.


Etkinlik odalarında başka oyunculara laf atmanız, "arkacı", "ballı" gibi söylemlerde bulunmanız, sizin etkinlik odasından atılmanıza ve bir daha etkinlik odasına girememenize sebebiyet verecektir.  Ayrıca öldüğünüzde küfür etmeniz, oyuncuları ve oyun görevlisini rahatsız edecek davranışlarda bulunmanız da yukarıdaki uygulamaya maruz kalmanızı sağlayacaktır.


Hepimiz kurallara uyarsak ve oyun içerisindeki davranışlarımıza çeki düzen verirsek, azınlıkta kalan kötü davranışlı oyuncularda kendilerine aynı çeki düzeni verecektir emin olun. Birlikten kuvvet doğar unutmayın!

Hepinizi selamlıyor ve keyif dolu oyunlar diliyorum.


Görüşmek üzere.

S2 Oyna

S2 Facebook

11 Kasım 2012 Pazar

Haydar'lı ve Öfkeli

Merhaba arkadaşlar,

Amatör olarak montaj işleri ile ilgilenmekteyim, S2 diyarında başımdan geçen güzel dakikaları yakalamaya çalışıp sonrasında da bu anları bir videoda toplamaktayım. Geçtiğimiz günlerde video klasörümün boş olduğunu fark ettim, aslında bir çok güzel video bulunuyordu klasör içerisinde fakat geçtiğimiz günlerde kontrol ettiğimde hepsi silinmişti. Bu durumda yeni bir video hazırlayabilmek için yeni videolar, yeni maceralar gerekiyordu, oyuna girip yaklaşık 3 saatlik çekimlerin ardından aşağıdaki video ortaya çıktı. Montajına çok fazla zaman ayıramadığımı ve çok daha iyi videoların yakın zamanda sizlerle buluşacağını buradan sizlere bildirmek isterim.


Kullanılan Program: Adobe Premier Elements

Müzik İsmi: Freestylers - Cracks (Ft. Belle Humble) (Flux Pavilion Remix)






S2 Son Silah Kayıt Ol

9 Kasım 2012 Cuma

Game Masters'da Bu Hafta

Herkese merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz yaklaşık 3-4 aydır Karnaval ailesine bağlı bulunan Jeton Radyo'da sizler için programlar hazırlamaktayız. Amon-Ra ile birlikte hazırlayıp sunduğumuz Game Masters programı bu hafta Amon-Ra olmadan karşınıza çıkacak bilginiz olsun. Bunun nedeni Amon-Ra'nın program gününde yanımızda olamayışı oldu. Öte yandan önümüzdeki programda yanımda sürpriz bir konuğum olacak. Joygame ailesinin çok sevdiği ayrıca Türkiye turu macerasının en iri elemanı Dreamy bu hafta Game Masters programında sizlerle buluşuyor.


Dreamy ile birlikte yaptığımız sohbetlerde hem Türkiye turundan hem de Destek sistemi işleyişinden bahsettik, Türkiye turunda yaşanılan ilginç olaylar, son dedikodular, Destek sistemi hakkında bilgilendirmeler, bu hafta Dreamy'nin anlatımı ile Game Masters programında sizlerle buluşacak. Tabi program içerisinde hem S2 Son Silah hem de Cengiz Han 2 oyunumuzdan ufak bilgileri de almanız mümkün.


Önümüzdeki hafta Joygame Haber bültenleri ve Game Masters programlarında benimle buluşabilir, Jeton radyoda eğlencenin dozajını arttırabilirsiniz.

Hepinizi saygı ile selamlıyorum, iyi oyunlar.


Jeton Radyo dinlemek için TIKLAYIN

S2 Son Silah oyununu oynamak için TIKLAYIN

7 Kasım 2012 Çarşamba

Karakter Özelleştirme


S2 Son Silah'ın tüm askerlerine tekrardan selamlar!

Bildiğiniz gibi gelen yamalar ile birlikte oyunun içerisinde bulundurduğu karakter özelleştirme eşyaları da hızla büyüme sağlamakta. Dükkan bölümünden, çoğu altın ile birlikte rahatlıkla alabileceğiniz karakter özelleştirme eşyaları ile, oynamış olduğunuz karakterinize kendi stilinizi yansıtabilir ve diğer oyuncuların sizi bu şekilde şık tanıyabilmelerini sağlayabilirsiniz. Karizmanızın eksik olmasını istemessiniz sanırım?




Son gelen yamamızda bulunan bir çok eşya altın ile kolaylıkla alınabilir durumdayken bazı eşyalar için başarı sistemi gereksinimi duyacaksınız. Bu durumda başarı sistemini baştan aşağı kontrol etmenizi ve eksiklerinizi gidermenizi tavsiye ederim. Sizi temin ederim karakterinizin başarı sistemlerini tamamlarken oyundan oldukça keyif alacaksınız. Sistemin parçalarını tamamladıkça, sadece o rütbelere özel elbise ve eşyalar da sizlerin olmuş olacak. Diğer oyunculara farklı bir şekilde görünmek sizlerin elinde. Kendi modanızı kendiniz belirleyebilirsiniz!



Hmm.

Moda mı?

Yarışma mı?

Hazırlıklara başlayalım...

4 Kasım 2012 Pazar

S2'de Çılgın Yama Haftası

S2 Savaşçılarına selam olsun;

Bizlerden istemiş olduğunuz önemli oyun ayrıntılarını S2 ekibi olarak uzun uzun değerlendirdik. Gerek istekler gerekse oyun içi ufak tefek hatalar tarafımız ve yapımcı firma ile olan ortak çalışmalar sonucunca düzenlendi ve yeni yamaya entegre edildi. Yama sonrasında oyuncularımıza yeni 2 harita, 2 yeni silah, 2 yeni karakter ve 50'den fazla oyun içi aksesuar ve bir oyun içi özel mod, siz değerli S2 Son Silah oyuncularının beğenisine sunuldu. Oyuncularımız yama sonrasındaki olumlu geri dönüşleri ise bizleri ayrıca mutlu eden ayrı bir unsur.


S2 Ailesi büyümeye devam ediyor, bundan sonraki yamalarda da sizlerin karşısına aynı beğeni oranını yakalamak için aynı bu şekilde hazırlıklı çıkacağımızdan emin olabilirsiniz. Önümüzdeki süreç içerisinde oyun içi bir çok yamanın yanı sıra e-spor dalında da gelişmeler oyuncularımızı bekliyor olacak. Türkiye içerisinde yapılacak özel turnuvalarda yeteneklerinizi gösterebilir ve kişisel başarınızı tüm S2 ve Türk oyuncularının beğenisine sunabilirsiniz.


Hepinize keyif dolu, "Tam Kafadan" vuruşu bol bir oyun dilerim.

Sert kalın, taviz vermeyin...


01.11.2012 Tarihli Yama Duyurusu İçin Tıklayın

S2 Son Silah Oyna

S2 Son Silah İndir