9 Kasım 2012 Cuma

Game Masters'da Bu Hafta

Herkese merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz yaklaşık 3-4 aydır Karnaval ailesine bağlı bulunan Jeton Radyo'da sizler için programlar hazırlamaktayız. Amon-Ra ile birlikte hazırlayıp sunduğumuz Game Masters programı bu hafta Amon-Ra olmadan karşınıza çıkacak bilginiz olsun. Bunun nedeni Amon-Ra'nın program gününde yanımızda olamayışı oldu. Öte yandan önümüzdeki programda yanımda sürpriz bir konuğum olacak. Joygame ailesinin çok sevdiği ayrıca Türkiye turu macerasının en iri elemanı Dreamy bu hafta Game Masters programında sizlerle buluşuyor.


Dreamy ile birlikte yaptığımız sohbetlerde hem Türkiye turundan hem de Destek sistemi işleyişinden bahsettik, Türkiye turunda yaşanılan ilginç olaylar, son dedikodular, Destek sistemi hakkında bilgilendirmeler, bu hafta Dreamy'nin anlatımı ile Game Masters programında sizlerle buluşacak. Tabi program içerisinde hem S2 Son Silah hem de Cengiz Han 2 oyunumuzdan ufak bilgileri de almanız mümkün.


Önümüzdeki hafta Joygame Haber bültenleri ve Game Masters programlarında benimle buluşabilir, Jeton radyoda eğlencenin dozajını arttırabilirsiniz.

Hepinizi saygı ile selamlıyorum, iyi oyunlar.


Jeton Radyo dinlemek için TIKLAYIN

S2 Son Silah oyununu oynamak için TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder