18 Kasım 2012 Pazar

Forum Kullanımı Konusunda

Bloglarımızı takip eden oyuncularımızın forumlarımızdaki belilenmiş olan kurallara uyduğunu varsayıyorum, öyle umuyorum. Forumlarımızda bir çok kullanımız bilinçsiz davranışlar ve yanlış konu başlık ve içerikleri seçmekte. Bu gibi durumlarda hatalı olan kullanıcıları dikkatli bir dil ile uyarmak ve doğruyu göstermek hepimizin hakkı bilmenizi isterim. Forumlarımızda düzen, hepimizin ortak adımlar atması ile sağlanacaktır. Konu ile ilgili olarak aşağıdaki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.


Herkese merhabalar,

S2 Son Silah severler olarak hem forum hem de oyun içi sohbetinizi edebilmeniz ve bu iletişim birimlerini düzgün bir şekilde kullanabilmeniz yönetim olarak istediğimiz bir durum. S2 Son Silah diyarı ile yeni tanışmış olan oyuncuların en çok tercih ettiği yer Joygame forumları, burada oyuncularımız usta oyunculardan tüyolar bulabilir, sizlerin rehberliğinde daha keyifli bir oyun oynayabilir, oyun hakkındaki bilgi dağarcığını geliştirebilir.


"Ustalar Bilgi Paylaşıyor" bölümü hakkında bazı değişiklikler gün itibarı ile geçerli olacaktır. Bu değişiklikler ile birlikte USTA oyuncuların önemini artık forum içerisinde daha iyi anlayacağız. Her oyuncunun farklı üstünlükleri olduğu bu oyunda, her oyuncunun birbirinden etkileneceği bir özelliği illa ki olacaktır. Bölüm içerisinde yakın zamanda "Usta Oyuncu Formu" adlı bir başlık sizlerle buluşacak ve usta oyuncular hakkında daha fazla fikir sahibi olabileceksiniz.


Bölümün revizyonundan dolayı bundan sonra bölüm içerisinde kesinlikle "illegal" "küfür eden oyuncu" "ikili kapışmalar" gibi konulara izin verilmeyecektir, açılan başlıklar tarafımdan silinecektir. Bu tür başlıkları açan oyuncularımızı yönlendirmek bizim olduğu kadar siz değerli forum kullanıcılarının da görevidir.


Elinizde olan illegal ve küfür konulu video ve ekran görüntülerini bundan sonra destek.joygame.com adresine bildirmeniz gerekmektedir. Bu şekilde raporlanan oyuncular tek bir noktada toplanacak ve açmış olduğunuz konuda çok daha çabuk cevap alabileceksiniz.


Hepinize anlayışınız için teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.



S2 Oyna

S2 Kayıt Ol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder