16 Kasım 2012 Cuma

Huzurlu Etkinlik Odaları

Aslında huzur dolu bir oyun için desek daha doğru olacak başlığa. Oyun odalarında oyuncuların birbirine karşı olan tavır ve tutumlarındaki yanlışlıklar, çoğunlukla etkinlik odalarına da yansıyor. Hal böyle olduğunda hatalı tavır sergileyen oyuncuları aramızdan çıkarmak zorunda kalabiliyoruz OG'ler olarak.

Örnek verecek olursam eğer, etkinlik odası içerisinde kısaltma kullanarak küfür eden bazı arkadaşlarımız var. Artık bu alışkanlık haline gelmiş olduğundan oyuncular yapmış olduğu yanlış davranışın bazen farkına bile varmıyorlar. Oyuncuları uyarmak tabii ki bir çözüm fakat bu tarzda davranış gösteren kişi sayısı oldukça fazla olduğundan, konu ile ilgili bir blog yazısı yazmak farz oldu diyebilirim.


Etkinlik odalarında başka oyunculara laf atmanız, "arkacı", "ballı" gibi söylemlerde bulunmanız, sizin etkinlik odasından atılmanıza ve bir daha etkinlik odasına girememenize sebebiyet verecektir.  Ayrıca öldüğünüzde küfür etmeniz, oyuncuları ve oyun görevlisini rahatsız edecek davranışlarda bulunmanız da yukarıdaki uygulamaya maruz kalmanızı sağlayacaktır.


Hepimiz kurallara uyarsak ve oyun içerisindeki davranışlarımıza çeki düzen verirsek, azınlıkta kalan kötü davranışlı oyuncularda kendilerine aynı çeki düzeni verecektir emin olun. Birlikten kuvvet doğar unutmayın!

Hepinizi selamlıyor ve keyif dolu oyunlar diliyorum.


Görüşmek üzere.

S2 Oyna

S2 Facebook

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder