25 Ocak 2013 Cuma

S2'de 2 Yeni Turnuva

2012 yılında başlayan S2 fırtınası; önüne kattığı bir çok oyuncusuyla, içerikleriyle, ödüllü turnuvalarıyla git gide daha da büyüyor. Sizlerle birlikte büyümenin gururunu yaşamak ise S2 takımı içerisinde olduğumuz için bizleri ayrıca mutlu ediyor.  Büyüyen fırtınanın içerisine, içerisinde bulunduğumuz dönemde 2 yeni turnuva daha ekleniyor. Oldukça başarılı oyuncuları bulunan S2 Son Silah diyarı, oyuncularına kendilerini ispatlamaları ve güçlerini göstermeleri için yeni kapılar açıyor.


Günümüzde gelişen e-spor furyası heyecanını sizde yaşamak ve takımınız ile isminizi duyurmak istiyorsanız aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyun. Unutmayın; e-spor dünyasına bir kere giriş yaparsanız oradan çıkmanız oldukça zor olacaktır.






Turnuva döneminde görüşmek üzere. Sözü Veritas'a bırakalım =)


Takım halinde yapılacak turnuvalara katılım ücretsizdir. Turnuvaya kaydınızı tamamlamak için 25 TL'lik kaporayı aşağıda verilen hesaplara yatırmanız gerelmektedir. Yatırılan kaporalar turnuva günü takımlara 50 TL'lik promokod olarak iade edilecektir. İzmir ve Ankara için kaporayı ilk yatıran 16 takım turnuvaya katılmaya hak kazanacaktır. Kaporaları İnternet kafe sahiplerine elden verebilir ya da aşağıdaki hesap numaralarına yatırabilirsiniz.

Kaporayı hesap numarasına yatıran takımların açıklama kısmına Takımlarının isimlerini yazmaları zorunludur. Bununla birlikte kaparoyu yatırdıktan sonra s2joygame@joygame.com adresine aşağıdaki Ödeme Formatıyla birlikte bunu bildirmeniz gerekmektedir. Turnuvaya kayıt yapmak için aşağıda verilen kayıt başlıklarına istenilen bilgileri yazmanız gerekmektedir.

Ankara Chatlak İnternet Kafe 3 Şubat 2013 / 10.00 Takım Slot: 16 Fevziçakmak-1 Sok. 22/B Demirtepe-Kızılay-Ankara Tel:312 230 47 83 Banka Bilgileri: İNG Bank - Necatibey Şubesi Hesap sahibi: HCM Bilg.Eklt.İth.San.Ltd.Şti. Hesap No: 111 - 5493538 İban: TR14 0009 9005 4935 3800 1000 01 Son Başvuru Tarihi: 01.02.2013 


 İzmir Milky Game Area 10 Şubat 2013 / 10.00 Takım Slot: 16 116 Sokak No:8/A 35160 Buca/İZMİR TEL: 0 232 442 31 09 Levent Yılmaz 09809813 PTT Hesabı Son Başvuru Tarihi: 08.02.2013

Ödüller 1. Takım: 2.000 TL 2. Takım: 1.500 TL 3. Takım: 750 TL

 Not: Her iki turnuvada da ödüller aynıdır. Turnuvaya kaydınızı tamamlamak için aşağıdaki bilgileri s2joygame@joygame.com adresine yollamanız gerekmektedir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi hesaba kaporayı yatıran ilk 16 takım turnuvaya katılmaya hak kazanacaktır.


TURNUVA KATILIM ŞABLONU

Takım Adı:

Katılacağı İl Turnuvası:

Takım Kaptanı Adı Soyadı:

Takım Kaptan Cep Telefonu:

Oyuncu oyuna giriş isimleri:

 1.
 2.
 3.
 4.
 5.

ÖDEME BİLDİRİMİ

 Ad Soyad:

 Takım Adı:

 Katılacağı il:

 Açıklama kısmı:

 Bu formu doldurarak s2joygame@joygame.com adresine yollayarak başvuru yapabilirsiniz.


S2 Oyna

S2 Kayıt Ol

21 Ocak 2013 Pazartesi

Gececiler Hazır mı?

Selam arkadaşlar,


Fox'un başlangıcını yaptığı canlı yayınlara destek olması açısından Salı günüden itibaren ben de sizlerle beraber gece oyunda ve canlı yayında olucam. Mehtaplı Geceler'mi yoksa Azazel'li Geceler'mi olur programın ismi bilinmez ama eğlenip güleceğimiz kesin. Fox'a S2 diyarına katmış olduğu bu güzel "alışkanlık" için teşekkürlerimizi sunarız.


Canlı yayınlarda hem etkinlikler yaparız, hem sohbet eder birbirimizi tanırız, hem de illegal kasan oyuncuları açığa alırız. Salı gününden itibaren S2 Son Silah TV'de görüşmek üzere. S2 TV'ye ulaşmak için BURAYA tıklayın.

FPS oyunları

FPS oyna

20 Ocak 2013 Pazar

Yeni Yama Heyecanı!

Herkese merhaba arkadaşlar,


Sizlerden bu hafta biraz uzak kaldım bu nedenle yazımın başlangıcında bu nedenle sizlerden bir özür dilemek isterim. Yeni yama heyecanı bizleri de etkiledi =)

Önümüzdeki hafta içerisinde sizlerle keyifli bir yama sürecine daha giriyor olacağız. Bir çok oyun içi eşyanın ekleneceği bu özel yamada S2 diyarı daha da genişlemiş bir hal alacak. Özel silahların yanı sıra, yeni elbiseler, yeni aksesuarlar da oyun içersinde yer alacak. Eşyalar ile ilgili kişisel yorumlarım şu şekilde;


P90
Bir çok FPS oyuncusunun tercihi olan bu özel silah, Counter Strike döneminden benim oldukça beğendiğim bir parça. Atış oranı, mermi kapasitesi, isabet oranı gibi konularda diğer silahlara göre oldukça üstün olan P90, kesinlikle S2 diyarında adından çok bahsettirecek ve PDW-K101'i sollayacak gibi gözüküyor.



Bomba Gözlüğü

FPS oyunlarında görmeye alıştığımız bu özellik, S2 diyarına gelen yeni bir aksesuar ile birlikte sizlerle buluşuyor. Özellikle klan maçlarında ve önemli bomba modu maçlarında oyuncularımızın en büyük yardımcısı olacaktır. Bu eşya ile yanınıza düşen bombanın yerini gayet net bir şekilde tespit edebilecek ve buna göre hareket edebileceksiniz.


Altın Silahlar

Özellikleri diğer silahlar ile aynı olan fakat görsellik bakımından büyüleyici gözüken bu silahlar oyuna yeni bir renk katacak. Yeni yama ile birlikte parıl parıl ortalarda gezen oyunular göreceğiz.


Hızlı Dirilme ve Süre Kısaltma
Tercih meselesi olan bu eşya ile daha hızlı bir dirilme sağlayabilmeniz mümkün fakat işlevini hızlı bir şekilde rakip alanına gitmektense hızlı bir şekilde pozisyon almak için kullanmanız daha mantıklı.



Hepinize yeni yamada başarılı ve bol skorlu bir oyun dilerim. Yama heyecanını gününde yaşamak için S2'den ayrılmayın.


S2 Oyna

S2 Kayıt Ol


13 Ocak 2013 Pazar

Daha Stabil Bir Performans İçin Gerekenler

Selamlar;

Daha iyi ve şık gözüken oyun yapısı ile daha akışkan oyun yapısı arasında bazı farklar ve yapılması gereken fedakarlıklar bulunmaktadır. Oyunu daha sağlam grafikler ile oynamak bir tercih sebebi olabilir fakat işi daha çok adam öldürmek ve başarılı skorlara imza atmak olanların kesinlikle oyun tercihleri konusunda bir takım değişiklikleri tercih etmesi gerekir. Siz benim "kesin" dememe bakmayın, dilediğiniz gibi S2 oynamakta özgürsünüz fakat işi adam öldürmek ve daha fazla skor yapmak olan oyuncular var ise bu yazıyı okuyan ve "ben o fedakarlıkları yapmaya hazırım" diyen oyuncularımız var ise kendileri aşağıdaki yazıya geçiş yapabilir.


Çözünürlük Ayarları

Ekran kartınızın sahip olduğu maksimum çözünürlükte oyun oynamak her zaman en doğrusu olacaktır. Bu şekilde oyun oynamanız hem mevcut çözünürlükteki AIM (İsabet) kabiliyetinizi geliştirir hem de daha güzel bir görüş açısı ve görsellik size sunar. Çözünürlüğünüzü mevcut ekran kartınızın desteklediği değerin altına çekerseniz, ekran kartınız S2'yi çalıştırırken oldukça rahatlayacak ve FPS değeriniz artacaktır. Bu yöntem pek tercih edilmez çünkü uygun çözünürlük, FPS değerinden daha önemli bir konudur. Bizim amacımız uygun çözünürlükte yüksek FPS değeri almak olacak.


FPS Değerinin Önemi

Oyun içerisindeyken FRAPS adlı programı bilgisayarınıza indirerek mevcut FPS değerinizi öğrenebilirsiniz. FPS değerinizin 60'dan yüksek olması oyun içerisinde başarılı ve akışkan bir oyun için size gereken olan değer durumunda. Daha iyi bir ekran kartı ile daha yüksek FPS değerlerine ulaşabilir ve oyun içerisindeki akışkan yapıyı daha da arttırabilirsiniz.  Bu şekilde mermi çıkışlarınızın 35 FPS değerine sahip bir oyuncuya göre daha fazla olacak ve rakibinize bu sayede üstünlük sağlayabileceksiniz. FPS yani Saniye Başına Düşen Kare sayısı ne kadar yüksekse adam vurma ihtimaliniz (tabi düzgün bir AIM ile) o kadar artacaktır.


Ekran Ayarları

Son maddemiz dananın kuyruğunun koptuğu kısım. Çözünürlük Ayarları kısmında ayarlarınızın düzgün yapılması gerektiği konusunda konuşmuştuk, uygun çözünürlük belki biraz FPS değerinizi düşürecektir biz bu şekilde düşen FPS değerini, grafik ayarları ile biraz oynayarak yükseltmeye çalışacağız.


• D.Senk Kapatma

Ekran ayarlarınızından Dikey Senkronizasyon bölümünü kapatmak, oyununuzun 60 ve üzeri FPS almasını sağlayacaktır. D.Senk oyununuzu 60 FPS değerinde sabitleyerek daha stabil ve titrek olmayan bir görüntü size sunar. Bu seçeneği açık tutarsanız çok stabil fakat daha yavaş bir görüntü ile oyunu oynarsınız.


• Görüntü Ayarları

Direk olarak kendimden örnek vereceğim, en yüksek çözünürlük ile neredeyse en düşük grafik ayarlarını tercih etmekteyim. Bu sayede grafik değerlerinden ödün vererek oyun içerisinde 160-250 arası FPS değeri alabilmekteyim.  Bu şekilde daha akıcı ve kontrollü bir oyun oynamaktayım. Örnek resim aşağıdadır.




Denemenizde fayda olan bu bilgiler, günümüzde bir çok usta oyuncu tarafından tercih edilemektedir. Aslında tercih edilmekten ziyade, usta oyuncuların oyun oynama tarzı bu şekildedir desek daha doğru olur. Unutmayın, önemli olan grafiklerin kalitesi değil, sizin oyun içi performansınız.


S2 Oyna 
S2 Kayıt Ol

12 Ocak 2013 Cumartesi

Bir Oyun Görevlisi Olarak...

Selam olsun tüm S2 severlere,

OG'ler olarak Joygame içerisinde yer almak bizler için oldukça keyif verici bir durum, Türkiye'de oyun sektöründe bulunmak ve bu sektör içerisinde ilklere imza atmak oldukça keyifli. Oyuncularımız ile aramızda olan karşılıklı saygı, sevgi oldukça keyifli ve gurur verici. Oyuncularımız ile konuşurken ellerinden geldiğince OG'leri daha yakından tanımak istediklerini gözlemliyorum. OG nedir? Ne iş yapar? OG İnsan mıdır? Hangi oyunları oynar? Ne yemek yer? Zamanını nasıl geçirir?


OG bildiğiniz gibi Oyun Görevlisi anlamına gelmekte; sizler için oyunun gidişatını düzene sokan, küfür eden oyuncuları önce uyaran sonra ceza veren, oyunun genel raporları konusunda bilgi sahibi olan, sizlerle iletişimde olan, sizlerden gelen bildirimleri üstlerine ulaştıran, etkinlikler yapan, sizlerle birlikte oyun içerisinde yaşayan yetkili kişiler OG'ler.


OG uçamaz, OG duvarlardan geçemez, OG bazen sizin kadar başarılı bir oyuncu olamaz. Çünkü OG oyuncu değil Oyun Görevlisidir =)


S2 diyarındaki her OG'nin kendi oyun geçmişi ve bir hikayesi bulunmaktadır. Bugün Azazel olarak sizlere kendi hikayemi anlatacağım.


Çocukluk dönemlerimde yaşamış olduğum Kara Kutu - Commodore 64 - Atari - Amiga serüvenlerimi geçecek olursam, ilk PC başına oturuşum 1997 yılının soğuk bir kış günü olmuştu. O günleri hiç unutmam, abime ait olan bilgisayarın başında; Diablo, Carmageddon, Quake, Warcraft, StarWars Jedi Knight, Heroes gibi efsane oyunlar ile açılışımı yapmıştım. O dönemlerde abimin samimi bir arkadaşı vardı, hiç unutmam bir gün bu güzel insan eve bir Noel Baba edasıyla elinde kocaman, battal boy bir çöp poşeti ile girmişti. Odaya gelip çöp poşetini açtığında o dönemde karşılaşabileceğim en güzel şeyle karşılaşmıştım. Koca bir çöp poşeti  ağzına kadar oyun CD'leri ile doluydu. Hepsinin kendine özel kapakları ve daha el sürülmemiş halleri, kokuları. Çocukluğumun en mutlu anlarındandı o dakikalar.

Bir sürü CD ile boğuşan bendeniz, elimi koca çöp poşetinin içine daldırır ve çıkarttığım CD'leri teker teker dener, oynar, sonra silip yenilerini yüklerdim. Hatta o haftalarda 2 tane CD-ROM bozduğumu bile hatırlarım. Pandemonium - Killing Time - Grim Fandango - Monkey Island gibi oyunları bu dönem içerisinde keşfetmiş ve hayatıma yeni anlamlar katmıştım açıkçası. Abim tarafından bana verilen koca bir sözlük sayesinde o dönemdeki ingilizcemi oyunlar sayesinde boostlamış ve yarım yamalakta olan ingilizcemle de olsa o oyunlardan aldığım tadı iki katına çıkarmıştım.

FIFA serileri

NBA serileri

GTA I

Quake serileri

Quake 3 Arena'nın gelişi.

ve Ultima Online...


Hayatımda kocaman bir dönemi kaplamakta Ultima Online, 1999 yılında bir internet cafe ortamında tanıştım ben Ultima Online ile, Türk oyuncusuna ilk online oyun tecrübesini yaşatan, fantastik dünyanın sınırlarında dolaştıran, Ultima Online ile yatıp, Ultima Online ile kalkmamızı sağlayan, okullardan kaçıp Ultima Online oynamaya gitmemizi sağlayan, ömrümüzü yiyen bu oyun ile 2007 yılında yollarımı ayırdım. Hem oyunculuk hem de GM'lik yaptım bu seneler arasında. Bu yıllar içerisindeki maceralar anlatmakla bitmez, ancak UO bilen bir tayfa ile toplanıldığında masaya yatırılacak özel maceralardır bunlar. Herkes yaşayamamıştır, özeldir...



Ultima Online ile birlikte paralel giden her oyun esip geçmiştir hayatımdan, zaman bulamamışımdır. Ultima Online hepsini ayıklamamı ve eksikliklerini görmemi sağlamıştır. Knight Online kapalı beta ile bir ara şahlanan gönlüm bir kaç gün sonrasında oyunun Ultima Online'a göre ne kadar sınırlı ve sıkıcı olduğunu anlayıp oyunu bırakmamı sağlamıştır. Sonrasında bir çok Türk oyuncusu tarafından oynanılan Knight Online'ı oynamayıp kendime özel olan Ultima Online'ı seçmem ise benim için ve eminim bir çok Türk oyuncusu için gurur kaynağıdır.




2000'li yıllarından kalma alışkanlığım Quake 3 Arena, Ultima Online kadar olmasa da oyun hayatımda hep yer alan bir FPS oyunudur, Quake ilk göz ağrımdır, bebeğimdir. Quake III Arena'daki başarılı oyunculuğum ile FPS dünyasına giriş yaptıktan sonra, Counter Strike ve Half Life'da olmasa da Call Of Duty 2'de 
oldukça başarılı bir oyunculuğa imza atmıştım. Bir çok klan tarafından aranılan adam oldum, bir kaç klanda da ilk Team Kill yapan adam oldum. Hızlıydık bir aralar anlayacağınız, 46-3'lük skorlar gördüğüm olmuştu. (Yok yok abartmıyorum, aynen böyle)


Sonrasında oyun dünyasına daha az zaman ayırmaya fakat kendimi gene de bu özel dünyadan uzak tutmamaya özen göstermeye başladım. Çünkü hem okul hem de müzik hayatımın içerisinde yer almaya başlamıştı.  Hoş ne kadar uzak tuttum desem de bu dönemde de hayatımdan WoW - WarHammer Online - Rift gibi oyunlar geçti. 

Koşturmacalar falan derken iş geldi buralara. Joygame ile tanışmak güzel oldu, artık eskiden de yapmış olduğum oyun görevliliği işim haline gelmişti. Türk oyuncuları ile tekrardan bir arada olmak ve onların yaşadığı keyifin içerisinde yer almak mutluluk veriyordu bana...

Artık oyuncu değil oyun görevlisi olarak kendimi tanımlayabilirim. İşimi seven ben, S2 dünyasında sizlerle büyümeye devam etmekteyim.


Saygılarımla.


S2 Oyna

S2 Kayıt Ol

6 Ocak 2013 Pazar

Joygame Sizinle Şekilleniyor

Hepinize merhaba arkadaşlar,

Eğlence platformumuz Joygame yılda yeni görünüşü ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kullanıcı görüşlerine her zaman büyük önem veren Joygame sizlerin görüşleri ile yeni haline bürünecek. Sizlere daha kolay ulaşabileceğiniz bir arayüz sunmayı hedefleyen Joygame için vereceğiniz oylar sitenin değişen yüzü olacak. Tüm kullanıcılarımıza bizlere katmış oldukları için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Biz her zaman beraber büyüyen bir firma olduk, böyle de olmaya devam edeceğiz.

Renginden maskotuna, sayfaların görüntülerinden içeriklerine kadar her şeyi siz tasarlayın. Joygame’i şekillendirmek için ankete katılmanız yeterli.

 Anket için: http://bit.ly/v3anket

S2 Oyna

S2 Kayıt Ol

5 Ocak 2013 Cumartesi

S2 Türkiye Finalleri Sonuçlandı!

Merhaba arkadaşlar,

Keyifli bir turnuva dönemini daha geride bıraktık, çekişmeli maçların yanında eğlenceli de maçların olduğu bu muhteşem turnuvada ismini son düzlüğe taşıyan isimler sırası ile şöyle oldu:

1. Sleipner

2. EST'Joseph 

3. karad 

4. HWA | qlobal!.


Yukarıdaki oyuncularımızın dışındaki oyuncularımız da oldukça başarılı bir performans sergileyerek turnuvamıza renk kattılar. Tüm turnuva katılımcılarına gerek başarılı performanslarından gerekse turnuvamıza kattıkların renkten ötürü teşekkürlerimizi sunarız. FPS oyunlarının yeni kralı S2 Son Silah'da yeni turnuvalarda görüşmek üzere.

S2 Kayıt Ol

S2 Oyna