20 Ocak 2013 Pazar

Yeni Yama Heyecanı!

Herkese merhaba arkadaşlar,


Sizlerden bu hafta biraz uzak kaldım bu nedenle yazımın başlangıcında bu nedenle sizlerden bir özür dilemek isterim. Yeni yama heyecanı bizleri de etkiledi =)

Önümüzdeki hafta içerisinde sizlerle keyifli bir yama sürecine daha giriyor olacağız. Bir çok oyun içi eşyanın ekleneceği bu özel yamada S2 diyarı daha da genişlemiş bir hal alacak. Özel silahların yanı sıra, yeni elbiseler, yeni aksesuarlar da oyun içersinde yer alacak. Eşyalar ile ilgili kişisel yorumlarım şu şekilde;


P90
Bir çok FPS oyuncusunun tercihi olan bu özel silah, Counter Strike döneminden benim oldukça beğendiğim bir parça. Atış oranı, mermi kapasitesi, isabet oranı gibi konularda diğer silahlara göre oldukça üstün olan P90, kesinlikle S2 diyarında adından çok bahsettirecek ve PDW-K101'i sollayacak gibi gözüküyor.



Bomba Gözlüğü

FPS oyunlarında görmeye alıştığımız bu özellik, S2 diyarına gelen yeni bir aksesuar ile birlikte sizlerle buluşuyor. Özellikle klan maçlarında ve önemli bomba modu maçlarında oyuncularımızın en büyük yardımcısı olacaktır. Bu eşya ile yanınıza düşen bombanın yerini gayet net bir şekilde tespit edebilecek ve buna göre hareket edebileceksiniz.


Altın Silahlar

Özellikleri diğer silahlar ile aynı olan fakat görsellik bakımından büyüleyici gözüken bu silahlar oyuna yeni bir renk katacak. Yeni yama ile birlikte parıl parıl ortalarda gezen oyunular göreceğiz.


Hızlı Dirilme ve Süre Kısaltma
Tercih meselesi olan bu eşya ile daha hızlı bir dirilme sağlayabilmeniz mümkün fakat işlevini hızlı bir şekilde rakip alanına gitmektense hızlı bir şekilde pozisyon almak için kullanmanız daha mantıklı.



Hepinize yeni yamada başarılı ve bol skorlu bir oyun dilerim. Yama heyecanını gününde yaşamak için S2'den ayrılmayın.


S2 Oyna

S2 Kayıt Ol


1 yorum:

  1. Saol azazel bilgilerin için :D bende senn gibi bir s2 oyunu tutkunuyum çarımın adı ßy'Rap♥HaeL♠ :D görürsen beni oyun lobisinde bi selam atmayı unutma kardeşim

    YanıtlaSil