17 Şubat 2013 Pazar

14 Şubat'ta S2 Diyarına Muhteşem İlgi

S2 diyarında muhteşem bir 14 Şubat günü yaşadık. Yalnız olan arkadaşlarımızın dışında bu etkinlik ve kampanyalarımıza katılan bir çok oyuncumuz da olmuştur tahmin edebiliyoruz. S2 oynamak başka bir şey, S2 topluluğunun içerisinde ortak hareket edebiliyor olmamız başka bir şey. Hep beraber hareket ederek Twitter'da muhteşem bir etkinlik yaptık. Bir çok yaratıcı arkadaşımız "S2'yi seviyorum çünkü......" formatındaki mesajları ile Twitter dünyasını süsledi. Hepinize bu yoğun ilginizden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.



Ayrıca kampanyalarımız da oldukça ilgi gördü P-90 silahını alanlar bizlerden Satır eşyası kazandı. JP yüklemesi yapan oyuncularımız ise bizlerden Anında Dirilme eşyası kazandı. Tüm oyuncularımıza göstermiş oldukları bu ilgi için tekrardan teşekkürlerimizi sunarız. S2 dünyasının sizlerle birlikte daha güzel ve keyifli bir hal alması biz OG'leri oldukça mutlu eden başka bir unsur.


Gerek oyun içinde gerekse sosyal mecralar üzerinde oyuncularımız bizlerle olan iletişimi her zaman bizi mutlu etmekte. Sizlerle birlikte olmak ve S2 dünyasında beraber "yardırıyor" olmak bizler için büyük keyif kaynağı. Bu kadar duygusallık yeter, S2 dünyası beklemez. Görüşmek üzere savaşçılar!


S2 Oyna

S2 Üye Ol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder