2 Şubat 2013 Cumartesi

Ne Video Yarışması mı?

Eğlenceli vakit geçirdiğimiz S2 diyarında yaşanılan tüm maceralarımızı gözlemliyoruz, bazen gerçekten çok komik bazen de gerçekten çok epik sahneler ortaya çıkıyor. İnsan kendine kendine "ulan keşke şunu çekseydim" "of tam videoya koymalık performans oldu" diyebiliyor. Zamanında bu işe çok kafa yormuş bir insan olarak hep içimde daha iyi video yapma isteği olmuş fakat bu videoları bir türlü birleştirip adam gibi bir montaj videosu çekememişimdir. Zamanıda çekmiş olduğum bazı ufak videolar var fakat koymuyorum açıkçası Youtube'a falan.

Her neyse konu bu değil.

Biliyorsunuz arkadaşlar yeni bir yarışmamız var, öncelikle eğlenmek ve içimizdeki cevherleri ortaya çıkarmak bu yarışmanın amacı. Yarışma bir kenara, eğer bilgisayarınızda yeterince GB yer olduğunu düşünen ve kayıt almak konusunda isteği olan fakat bugüne kadar hiç bu işe elini sürmemişseniz bence artık FRAPS kurma zamanı sizin için gelmiştir. Elimizden geldiğince sizlere video çekimi ve montajı konusunda yardımcı olacağımızı bildirmek istedim. Sizlerin kendi montaj videolarınız yapmanızı (Emin olun bağlangıç seviyesi için bu çok kolay) yapabilmeniz bizim için oldukça mutluluk  verici bir durum olacak.


Bu şekilde hem oyun içerisindeki performansınızı gözlemleyebilir, hem de bizlere oyunculuğunuzu sergileyebilirsiniz. Yarışma için bence bu adımı atın derim.


Gelelim yarışma detaylarına.







Oyunda çektiğin videoları bize gönder, etkinliğe katıl, ödülü götür. Hem S2 aleminde namın yürüsün hem de facebook sayfasında videon yayınlansın!

- Katılım Kuralları

1. Videolarınızı herhangi bir video paylaşım sitesine yükleyerek göndermeniz gerekmektedir.
2. Video paylaşım siteleri arasından bizim size önerimiz kolay ve anlaşılır ve Türkçe olduğu için Youtube’tur.
3. Gönderdiğiniz videolarda kendi karakterinizin bulunması gerekmektedir.
4. Videolar özgün ve kendi fikirlerinizle yaratmanız bizim için en önemli kural.
5. Video herhangi bir silahın videosu da olabilir, kendinize ait bir hikaye de yaratabilirsiniz.
6. Videoların uzunluğu konusunda bir sınırlama yok ancak kısa ve öz videolar her zaman daha anlaşılır olur.
7. Koyduğunuz videonun isminde S2 – Son Silah yani oyunumuzun ismi yer almalıdır.
a. Örnek: S2 – Son Silah Veritas Sniper Montaj
8. Videonuzu upload ederken açıklama(description) kısmına aşağıdaki metni yazmanız gerekmektedir. Açıklama kısmında aşağıdaki metin olmayan videolar elenecektir.

S2: Son Silah, Türkiye'nin Web Tabanlı ve Client Tabanlı Online Oyun Portalı
Joygame'in, yepyeni Online FPS Oyunu! Birbirinden farklı kostümleri, çeşit çeşit silahları, modifiye edilebilir ürünleri, taktiksel ve stratejik haritaları, bitmek bilmeyen aksiyonu ile Son Silah - S2, Online First Person Shooter oyunlarını seven ve keyif alan herkesi bekliyor. Yeni nesil grafikler, kendinizi savaş alanında hissettiren ses efektleri ve yepyeni modlar MMOFPS Son Silah - S2'de hayat buluyor. Hemen S2 Son Silah sayfasına git ve bu heyecanı yaşamaya başla.

www.joygame.com/s2/
www.facebook.com/s2joygame

9. Video eklerken, video upload sitesi videoların daha çok insana ulaşması için sizden keyword ve video tagi isteyecektir. Bu kısmı da aşağıdaki keywordleri yazarak doldurmanız gerekmektedir. Keyword kısmına aşağıdaki kelimeleri virgülle ayırarak ekleyebilirsiniz. Keyword eklenmemiş videolar direk olarak elenecektir.

fps oyna, s2 oyna, s2 son silah oyna, son silah oyna, s2 izle, son silah izle, s2 indir, s2 son silah indir, son silah indir, s2 download, son silah download, s2 son silah download, s2 oyun, s2 son silah oyun, son silah oyun, s2 kayıt ol, s2 kaydol, s2 üye ol

10. Hazırladığınız videolarda herhangi bir yardımcı program kullanarak düzenleme ve efekt yapabilirsiniz.

Gönderilen tüm videolar S2 Ekibi tarafından incelenecektir ve ardından kazananlar S2 Facebook sayfamızdan duyurulacaktır. Gelelim ödüllere…

1. OCZ SSD Kart + 1 Haftalık Jackson + 15 Günlük P90
2. 1 Haftalık Lawrance + Altın PDW K-101
3. 1 Haftalık + Altın AK 47
4. 200.000 Altın
5. 100.000 Altın

Katılım Tarihi: 31 Ocak 2013 - 05 Şubat 2013

KAYIT BAŞLIĞI


Beklenen an geldi ve zaman şimdi senin zamanın! Hadi göster kendini, yap şeklini!






FPS oyunları
S2 En iyi silah




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder