30 Aralık 2012 Pazar

Fark S2'de Yaşanır!

Açılışımızı yapmış olduğumuz 2012 yılı artık geride kaldı. Sizlerle birlikte kaliteli bir oyunu daha da kaliteli hale getirdik, bunu hep beraber, bizler yaptık. Başlangıçta az haritamız ve az silahımız vardı, daha fazla harita getirilmesini istediniz.

aradan 2 hafta geçti

daha fazla harita geldi

aradan 2 ay geçti

daha fazla silah ve oyun modu geldi

her hafta yenilikler

her hafta kampanyalar

dopdolu bir S2 dünyası

e-spor ile geçen bir s2 dünyası

sizler istediniz

bizler yaptık

bunu hep beraber başardık.

2012 yılının muhteşemliği hepimiz için oldukça doyurucu ve keşif dolu geçti diyebilirim. S2 Son Silah hepimizin oyunu, hepimizin ortak buluşma noktası hepimizin ortamı oldu. Sizlerle keyifli bir 2013 yılı geçireceğimiz için şimdiden heyecanlıyız.

2012 yılını geride bırakırken sizler için hem keyifli hem de kazançlı bir çok etkinlik ve kampanya hazırladık, dilerseniz o kampanyalara tekrardan göz atalım.




Türk Bayrağı Kampanyası

29, 30 ve 31 Aralık 2012 tarihlerinde alışveriş yapan herkese 3 kullanımlık Türk Bayrağı Hediye! Bu kampanyadan faydalanmak için 3 gün içinde herhangi bir nakitli eşya almanız yeterlidir.



Mermer Kampanyası


10.000 Nakit değerinde Nakit Mermer Alana 2 Adet Altın Kuponu
50.000 Nakit değerinde Nakit Mermer Alana 10 Adet Altın Kuponu
100.000 Nakit değerinde Nakit Mermer Alana 25 Adet Altın Kuponu
300.000 Nakit değerinde Nakit Mermer Alana 90 Adet Altın Kuponu


Silah ve Şans Bileti Paketi Kampanyası





15 Gün Jackson Alana Silah Paketi (30 günlük Satır + De Crane + Famas + Troll Face)
15 Gün Lawrence Alana Şans Bileti Paketi (1 x 30000, 2 x 20.000 2 x 10.000 2 x 5000)


15 Günlük Satıra Dükkanı Veriyoruz!

15 Günlük Satır Alana + 7 Günlük %50 TP

Satış 3 günde toplam 500 adeti geçerse + 7 Günlük %50 TP + 30 günlük Tanrının Eli

Satış 3 günde toplam 1000 Adeti geçerse + 7 Günlük %50 TP + 30 günlük Tanrının Eli + 7 günlük Jackson

Satış 3 günde toplam 1500 Adeti geçerse 7 Günlük %50 TP + 7 günlük Lawrence + 30 günlük Tanrının Eli + 7 günlük Jackson

Satış 3 günde toplam 2500 Adeti geçerse 7 Günlük %50 TP + 7 Günlük %50 Altın + 7 günlük Lawrence + 30 günlük Tanrının Eli + 7 günlük Jackson

Satış 3 günde toplam 5000 Adeti Geçerse 7 Günlük %50 TP + Ölümleri Sıfırlama + 7 Günlük %50 Altın + 7 günlük Lawrence + 30 günlük Tanrının Eli + 7 günlük Jackson

15 Günlük Satır satışı 3 günde 5000 adet olursa toplamda 28.000 Nakit değerinde hediye sadece 1.500 Nakit karşılığında sizlerin olacak.

Not: Tüm kampanyalar 28 Aralık 18.30'da başlayacak 29, 30 Aralık'ta devam edecek ve 31 Aralık 2012 23.59'a kadar yapılacak alımlarda geçerlidir.

Not 2: Kampanyaya katılan tüm oyuncularımızın hediyelerinin gönderimleri 15 Ocak 2013 tarihine kadar tamamlanacaktır.

Not 3: Her hesap 1 kampanyaya yalnız 1 kez katılabilir.


Unutmayın, fark S2 diyarında yaşanır.


S2 Oyna

S2 Kayıt Ol


29 Aralık 2012 Cumartesi

GameMasters Coştu Gidiyor

Jeton radyoda keyifli sohbetlerimiz, konuklarımız ile birlikte devam ediyor. Sizlerden gelen yorumlarla daha da genişleyen içeriklerimiz ile hem sohbet ediyor hem de sizlerin sorularını yanıtlıyoruz.  Game Masters programının bu haftaki ve önümüzdeki haftaki konukları oldukça renkli. Önce herkesin tanıdığı bildiği Shield bizlerle beraber olacak, hemen ardından ise Esculope, Game Masters programına renk katacak.


Oyunlardan haberler, son dedikodular, Joygame içerisinden haberler ve merak ettikleriniz Game Masters programında sizlerle birlikte. Yılbaşı coşkusunu Jeton radyo dinleyerek geçirin, hem etkinliklerden mahrum kalmayın hem de keyifli müzik ve programlarla eğlencenize eğlence katın.

Jeton'da görüşmek üzere.


S2 Oyna

S2 Kayıt Ol

23 Aralık 2012 Pazar

Webrazzi 2012


Herkese merhaba arkadaşlar, Joygame başarılarına başarı katmaya devam ede dursun çeşitli ödüllerini de gururla hanesine eklemekten geri kalmıyor. Bu platform hepimizin, bu platform sizlerin desteği ile her gün daha da büyüyor. Biliyorsunuz Webrazzi 2011 oylamasında bir çok konuda Joygame birincilikleri yaşandı aynı başarının bu sene de yaşanması için sizlerden yardım beklemekteyiz.

Tek yapmanız aşağıdaki yönergelere uygun hareket etmek ve Joygame'e olan desteğinizi göstermektek. Halk Oylaması konusunda üstümüze kimsenin olmadığını gelin bir kez daha gösterelim.


Numaralarına göre kategoriler ve yazılacak markalar;

• 2. En İyi Web Girişimi; www.joygame.com
• 5. En İyi Oyun Girişimi; Wolfteam
• 6. En İyi Ödeme Sistemleri Girişimi; PaytoGo
• 19. En İyi Oyun Sitesi; www.joygame.com
• 28. Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Marka; Joygame-Wolfteam


Site: http://odul.webrazzi.com/2012/


S2 Oyna 

S2 Kayıt Ol

21 Aralık 2012 Cuma

Belki Son Yazım ?

Kim bilebilir bugün belki de insanlık tarihinin son günü, henüz gün bitmiş sayılmaz. Böyle bir gün içerisinde bazı insanlar her istediğini yapmak ve deliler gibi özgürlüğün dibinde dolaşmak isteyecektir fakat hayat normal devam ederken her şeyin bitmesi bence en idealidir.

Her neyse bu konulara fazla girip gereksiz muhabbet yapmayacağım sonuç olarak gideceğimiz var ise gideriz, yoksa zaten buralardayız.

Bugüne özel muhteşem kampanyalarımız var öncelikle sizlere bu kampanyalardan haber vermek istiyorum, tüm oyuncularımızın bol bol eşya kazanmasını ve rahatlıkla alışveriş yapabilmelerini istemekteyiz. Sizlerden gelen geri bildirimler ile elimizden geldiğince indirimler ve kampanyalar düzenlemekteyiz. Joygame önce oyuncularını düşünen bir firma, ben Kehanet Online oyunundayken de bu duruma çok tanık oldum, S2 Son Silah dünyasında iken de bu duruma şahit olmaktayım.  Oyunculardan gelen tüm geri bildirimler değerlendiriliyor.


Ardından Game Masters programı geliyor ki sizler için keyifli programlar hazırladık. Shield - AmonRa ve bendeniz Azazel keyifli mi keyifli bir Game Masters programı süreci geçirmekteyiz. Bu süreç içerisindeki bizlerin yanında olan misafirimiz Shield'a tekrardan teşekkürlerimizi sunarım. Bu haftaki Game Masters programını kaçırmamanızı tavsiye ederim. ( her haftaki programlar gibi)


S2 Kayıt Ol 

S2 Oyna

16 Aralık 2012 Pazar

Game Masters'da Bu Hafta

Herkese merhaba arkadaşlar;

Keyifli program Game Masters kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Sizlerden gelen destek ile program içeriklerimizi her hafta daha da genişletiyor ve daha farklı konulara yer vermeye çalışıyoruz. Geçen haftaki Dreamy sohbetinin ardından bu hafta Amon Ra benim yokluğumda Marsis'i konuk etmiş. Kendisi ile olan sohbet hafta içerisinde Game Masters programında sizleri bekliyor olacak. Shield ve ekibinin sıra sıra yer aldığı programımızda bu haftanın konuğu olan Marsis hem takım içerisindeki gelişmelerden bizi haberdar edecek hem de kendisinden bahsedecek. Community tarafı ile ilgili tüm önemli bilgiler Marsis tarafından bizlere ulaştırılacak.. Hepinize bu keyifli programı kaçırmamanız önerisinde bulunuyor ve iyi oyunlar diliyorum.



S2 Üye Ol

S2 Oyna




13 Aralık 2012 Perşembe

Her Türlü Silah İçin Müsait Harita!




Bazı haritalar vardır, uzun namlulu keskin nişancı tüfekleri ile rahat bir oyun ortaya koyamazsınız, zorlanırsınız, sıkıntı çekersiniz. Ben ortalama beceriye sahip bir S2 Oyun Görevlisi olarak bir çok haritada silah sıkıntısı yaşayabiliyorum. (OG'ler de Bazen Kötü Oynar" adlı kitabımda bu konuya yer vereceğim) bu nedenle girmiş olduğum haritaların genelinde makineli tüfek tercih etmek zorunda kalıyorum.  Fakat genede hibrit özelliklerin bulunduğu haritalarda oynamak daha bir keyif verici oluyor benim için. Yani hem uzun namlulu silahlarda hem de makineli tüfeklerde rahat bir oyun sergileyebileceğiniz haritalar.



Yeni gelen yama ile birlikte oyunumuza yeni haritalar ve dolu içerik eklendi biliyorsunuz. Eklenen her yamada açıkçası benim için en önemli unsur haritalar oluyor, özellik bomba haritası geldiği zaman demeyin keyfime benim.


Bundan önceki yamalarda muhteşem bir Malikane haritamız geldi ki gerçekten S2 Son Silah diyarının en başarılı haritalarından biridir. Hemen ardına yeni haritamız olan Ölüm Merkezi gelmesi bizim için büyük keyif oldu. Yanlış anlaşılmasın sakın ha, bu demek değildir ki diğer haritalarımız kötü. Harita dediğin oyuncudan oyuncuya farklılık gösteren bir kavramdır. Malikane ile Ölüm Merkezi ise Azazel'in en sevdiği bomba haritalarıdır hepsi bu. Yanlış olmasın !! =)


Harita içerisindeki düzen oldukça dikkatlice oluşturulmuş, hem menzili uzun silahların hem de menzili kısa olan silahların önemi büyük. Takım içerisinde mutlaka keskin nişancı görevini üstlenmesi gereken birilerinin bulunması şart. Hal böyle olunca daha taktiksel bir oyun bizleri bekliyor olacak.


Ne diyelim, deneyip girip oynamak lazım bol bol.


Hepinize şimdiden iyi oyunlar dilerim.

s2 rütbeler

fps oyunu




12 Aralık 2012 Çarşamba

3. Türkiye Turu Finalleri Başlıyor




12.12.2012 Saat 18:00 itibarı ile Türkiye Turu final mücadeleleri start alıyor! Kıyasıya mücadelelerin yapılacak bu turnuvada Türkiye turu boyunca il kazananları kendini tekrardan ispatlamak ve gücünü tüm S2 diyarına göstermek için savaşacak.

Bu muhteşem turnuvanın hediyeleri de bir o kadar şahane, dilerseniz hediyelere şöyle bir göz atalım.

Türkiye Birincisi Olan Oyuncuya 


Monster M503/003 15.6” Laptop 



Türkiye Birincisinin Temsil Ettiği İnternet Kafeye 



Monster M503/003 15.6” Laptop 



Türkiye İkincisi Olan Oyuncuya 



BENQ 24” RL2450H LED Oyun Monitörü 

Thermaltake TT E-Sports Theron Oyuncu Faresi 
Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 


Türkiye İkincisinin Temsil Ettiği İnternet Kafeye 



BENQ 24” RL2450H LED Oyun Monitörü 

Thermaltake TT E-Sports Theron Oyuncu Faresi 
Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 


Türkiye Üçüncüsü Olan Oyuncuya 



Thermaltake TT E-Sports Theron Oyuncu Faresi 

Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 


Türkiye Üçüncüsünün Temsil Ettiği İnternet Kafeye 



Thermaltake TT E-Sports Theron Oyuncu Faresi 

Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 


Türkiye Dördüncüsü Olan Oyuncuya 



Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 



Türkiye Dördüncüsünün Temsil Ettiği İnternet Kafeye 



Thermaltake TT E-Sports Challneger Pro Oyuncu Klavyesi 




Maç saatleri il içerisindeki oyuncularımız rahatlıkla katılabileceği şekilde oluşturulmuştur. Bu nedenle maç saatleri akşam saatlerine çekilmiştir.


1. Tur

12 Aralık Çarşamba 

18.00 İstanbul Zocco’s (ZeC’CaesarisS) – İstanbul Adeks Beşiktaş (JagdhounD)
18.30 Ankara / Mamak (BatuKan) – Ankara / Atılım (TRexHEART)
19.00 İzmir / Hisar (oARESo) – İzmir / Ulutaş (WhyKoPuK)
19.30 Adana / Cafe İnn (Evenstarw0w) – Adana / Aslan (AVCIER)
20.00 Diyarbakır (amdly) – Yozgat (TL_Ragner)
20.30 Rize (LazPower53) – Antalya (EST’Joseph)
21.00 Uşak (CasshForce1907) – Kocaeli (JoLyPoP)
21.30 Yalova (ArteLLo) – Çorum (Karavana_Sam)

13 Aralık Perşembe 

18.00 Malatya (babakral44) – Kars (ozancan36)
18.30 Tekirdağ (ShadowerTR) – Mersin (xLBrokeSword)
19.00 Mardin (MaNYaq) - Aydın ([TR]-Narkotiq)
19.30 Sivas (Shadé) – Çanakkale (SıgaSLayer)
20.00 Samsun (uNReLeNTiNG) – Van (aSiLwAnLy)
20.30 Tokat (karad) – Burdur (BurdurTeam)
21.00 Edirne (ÇaKaL22) – Gaziantep (♥™§u§§kUn™♥)
21.30 Osmaniye (Sondarbe80) – Amasya (ReBeLLioNs)

14 Aralık Cuma

18.00 Muğla (TheGame48) – Ordu (Raymond)
18.30 Manisa (samuraycek) – Aksaray (llSharapneLll)
19.00 Hatay (GooTiMe) – Sakarya (Sleipner)
19.30 Kayseri (KinGTheHeLL) – Artvin (eLy|'Grog)
20.00 Konya (FuRKAnBye) – Giresun (EaglEye4)
20.30 Bursa (QuietLiFe) – Balıkesir (The-Su{TC}aRe)
21.00 Elazığ (Nirvana23) – Isparta (HaCiYaTMaZ007)
21.30 Erzurum (LorDOfwaR2) – Trabzon (pRo.GümüşKurşun)

15 Aralık Cumartesi 

18.00 Bilecik (Semitto) – Nevşehir (Labagsabatss)
18.30 Kütahya (qlobaL!) – Ağrı (zerem)
19.00 Kırıkkale (Eduardo_Elric) – Bolu (LUqTR)
19.30 Kastamonu (GjTerro) – Düzce (poyraz1818)
20.00 Şanlıurfa (AYVAzZ) – Denizli (Mao-tun)
20.30 Kahramanmaraş (CcC_CashiS) – Zonguldak (ALBET ;))
21.00 Niğde (Eleftheria) – Afyon (J[e]RR[y])
21.30 Kırklareli (M!'ÊR^+'+T) – Eskişehir (FoRZaEsK)

2. Tur Maçları 

18 - 19 - 20 Aralık Tarihlerinde yapılacaktır. Eşleşmeler buradan açıklanacak.

3. Tur Maçları 

21 Aralık Cuma günü oynanacaktır. Eşleşmeler buradan açıklanacaktır.

Çeyrek Final Maçları 

22 Aralık Cumartesi günü yarı finaller oynanacak.

Yarı Final Maçları 

Final ve 3'üncülük Maçı 

Final ve 3'üncülük maçları ilerleyen günlerde duyurulacaktır.

Maçlar 23 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Not: Turnuvanın tüm maçları Eski Açık Sunucusu Kanal 10’da yapılacaktır. Oda isimleri illerin kısaltmalarından oluşturulacaktır. Oda şifreleri maç öncesinde karakterlerinize oyun içinden mesaj yoluyla iletilecektir.

TURNUVA KURALLARI


- Turnuvanın başlangıç saatinden en az on beş (15) dakika evvel oyuncuların oyunda hazır olarak bulunması gerekir.

- Turnuvanın başlangıç saatinde belirtilen oyunda olmayan oyunculara on (10) dakika ek süre tanınır, ek süre sonunda oyunda hazır olmayan oyuncu turnuvadan diskalifiye edilir.

- Turnuva süresince katılımcılar hakem ve yöneticilerin yönergeleri doğrultusunda hareket etmelidir, herhangi bir şekilde oyun görevlilerine yapılacak uygunsuz davranış kurallar kapsamında cezalandırılacaktır.

- Turnuva ile ilgili bilgilendirme mesajları ve haberleri turnuvanın duyurulduğu forum üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu mesajları takip etmek ve turnuva ile ilgili değişiklik veya güncel bilgiye ulaşmak katılımcının sorumluluğundadır.

- Her iki taraf oyun sonucunun ekran görüntüleri almak ve yönetime bildirmek ile yükümlüdür.

- Katılımcılar, maç başlangıcında, maç esnasında ve maç sonunda rakip takımı, tahrik edici davranışlardan kaçınmalı ve sportmence davranış sergilemelidir.

- Joygame, online organizasyonlarda maç sırasında yaşanabilecek oyuncu kaynaklı problemlerden sorumlu tutulamaz.

- Maçlar üç (3) raund üzerinden oynanacak olup her raund üç (3) dakikadır.

- Maçlar Bomba Görevi olarak oynanacaktır.

- Toplam (iki) 2 raundu alan galip sayılacaktır.

- Maçlar Çifte Yol haritasında oynanacaktır. Oyuncular Özel tim ve Çete’ye rastgele olarak yerleştirilecektir. Maç sonucunda oyuncular yer değiştireceklerdir. Üçüncü maça uzaması halinde; Oyun Görevlisinin inisiyatifine göre herhangi bir bomba haritası seçilecektir.

- Turnuva saatinde ve oyuncuya verilen süre içerisinde on beş(15)dk sonunda oyuncu odaya gelmediğinde gelmeyen tarafın/oyuncunun ekran görüntüsü alınıp, yönetime bildirilmelidir.

- Belirtilen ilden 1.incinin katılmaması durumunda ilin 2.si katılacaktır. Bu 4.e kadar gidecektir. 4. gelmediği takdirde il turnuvadan elenecektir.

- Maçlarda bağlantı problemlerini düzeltmesi için en fazla on beş(15) dakika süre tanınır. On beş(15) dakikalık süre sonunda oyuncu turnuva odasına gelmediği takdirde turnuvadan diskalifiye edilmiş olacaktır. Bu kural organizasyon boyunca yapılacak tüm maçlar için geçerlidir.

- Herhangi bir şekilde oyun sunucularında problem olduğunun anlaşıldığı durumlarda karar yetkisi organizasyon yöneticilerinin sorumluluğundadır.

- Maçlarda sadece Oyun Görevlisi genel konuşmayı kullanabilir. Oyuncular, oyun görevlisi tarafından belirtilmediği veya istenilmediği taktirde konuşmayı kullanması yasaktır.

- Bütün katılımcıların turnuva boyunca üç(3) uyarı hakkı bulunmaktadır.

- Üç (3) uyarı alan oyuncu turnuvadan men edilir.

- Yapılacak olan turnuvada genel ahlak ve hukuk kuralları geçerli olup buna özen göstermeyen katılımcılar turnuvadan men edilecektir.

Organizasyon ile ilgili tüm bilgilendirme mesajları ve haberler Joygame tarafından belirlenen internet adresi üzerinden duyurulur. Bu duyuruları takip etmek katılımcı sorumluluğundadır.


*Turnuva odasında maç yapacak haricinde giriş olduğu takdirde yasaklama alacaktır.
*Turnuva oda isimleri, illerin isimlerine veya plaka kodlarına göre açılacaktır.

Organizasyon dahilinde ödül kazanan oyuncu 18 yaşını doldurmamış ise ödülünü yalnızca velisi aracılığı ile teslim alabilir. Aksi takdirde ödül teslim edilmez. Organizasyon esnasında yaşanan herhangi bir kural ihlalini katılımcılar anında yetkililere bildirmelidir. Anında yapılmayan bildirimler zamanında yapılmadığı için kabul edilmeyecektir.

Yukarıda yazılı tüm maddelere ek olarak S2 - SON SİLAH CEZA SİSTEMİ & OYUN KURALLARI da geçerlidir. Bu kurallar haricinde kalan durumlarda karar yetkisi Joygame çalışanlarına aittir. Turnuvaya katılan herkes bu belgede yazılı olan kuralları kabul etmiş sayılır. Joygame kurallarda değişiklik yapabilme yetkisini kendinde saklı tutar.










8 Aralık 2012 Cumartesi

Shield Show Yakında Başlıyor!

Herkese merhaba arkadaşlar

Jeton'da Game Masters programı dışında programların da yer alacağını sizlere geçtiğimiz blog yazılarında bildirmiştim. O programlardan ilki karşınıza çıkmaya hazır hale geldi!

Joygame ailesinin en tanınan ismi Shield artık Jeton Radyo'da "Shield Show" ile birlikte sizlerle beraber olacak. Shield'ın yakın zamanda başlayacak programının ilk konukları ise sevgili Amon-Ra ile bendeniz Azazel oldu. Keyifli bir muhabbetin geçtiğini ve çok eğlenip güldüğümüzü bilmenizi isterim. Dinleyince bana hak vereceksiniz çünkü bu sefer kendi maceralarımızdan kendi anılarımızdan bahsettik. Shield Show oldukça eğlenceli bir program içeriği bulundurmakta. Tüm oyuncuların ortak duygularına erişebilecek bir program olacağından şüphe etmiyorum.

Shield'a yeni programında başarılar dilerim.


MMOFPS İndir

MMOFPS Oyna

6 Aralık 2012 Perşembe

S2'de Yeni Yıl Coşkusu Başlıyor!


S2'de Yeniyıla Yeni Yama ile Giriyoruz!

07.12.2012 yapılacak yama çalışmaları ile birlikte oyuna yine birbirinden özel yenilikler gelecek.

Bakım ve yeni yama çalışmaları yarın 09.00 - 15.00 saatleri arasında yapılacaktır. Bu süre zarfında S2 sunucularına girişler kapanacaktır.

Yama ile birlikte;

- 3 Yeni harita 

o Ölüm Merkezi 

o Beyaz Gece 

o Bunların yanında Plaza haritasını yılbaşına özel olarak süsledik 

- 2 Yeni kostüm 

o Yeniyıla özel Noel Baba Kostümü ve Rudolph Kostümü 

- 10 Yeni Silah 

- 20’den fazla yeni kıyafet 

- 2 Yeni Sistem 

o Mermer Kent 

o VIP Oda 




Diğer tüm yama detayları için TIKLAYIN



S2 Son Silah Kayıt Ol

S2 Son Silah İndir

2 Aralık 2012 Pazar

Kral Hazinesi İçin Hazır Olun

Tüm oyuncularımızın keyif alacağı ve bol bol ödül kazanacağı keyifli etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Kralın Hazinesi etkinliğinde Jeton Radyo üzerinden hem keyifle oyun oynayabilir hem de etkinliğe katılma şansı yakalabilirsiniz. Sizlerle birlikte haftasonu yapılacak özel etkinliklerde olmak bizim için büyük zevk.




Bu etkinlikte oyuncular hafta boyunca topladıkları şifreler sayesinde Cumartesi günleri gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılarak aşağıdaki hediyelerin sahibi olabilecekler.



S2 - Son Silah - Jeton Kralın Hazinesi Etkinliği!

Etkinlik odasındaki derecelere göre;
1. Oyuncuya 50.000 Altın + 1 Haftalık Jin
2. Oyuncuya 40.000 Altın + 1 Haftalık Bay Deli
3. Oyuncuya 30.000 Altın + 1 Haftalık Faraş
4. Oyuncuya 20.000 Altın + 1 Haftalık Sansar

ve etkinliğe katılan diğer oyunculara 250 Nakit değerinde 1 Günlük Satır hediye!

Yapmanız gereken çok basit! Her gün sadece ve sadece Jeton Radyo üzerinde paylaşılacak olan şifreleri toplayıp Cumartesi günü verilecek olan son şifreden sonra paylaşılacak oda ve sunucu bilgileri ile etkinlik odasına girerek etkinliğe dahil olmak.

Jeton Radyo dinleyicileri her daim kazanıyor!

Jeton, Dinleyeni Oyuna Getiren Radyo!

www.karnaval.com/jeton
www.facebook.com/radyojeton


S2 Oyna

S2 İndir

28 Kasım 2012 Çarşamba

Yeni Yama Kendini Gösterdi



Gün geçtikçe bir çok yeni içeriğin sizlerle buluştuğu S2 Son Silah diyarında yeni bir yama döneminin daha içerisine girmekteyiz. Sizler için oldukça heyecan dolu bir süreç olduğuna emin olduğumdan işin sürprizini bozmak gibi bir niyetim yok.

Bir çok silahın yeni versiyonları, özel harita ve modlar önümüzdeki yama ile birlikte sizlerle buluşacak. Aralık ayının içerisinde gelecek olan bu özel yama ile birlikte yeni bir dönem daha sizleri bekliyor olacak. Bu da KOL ÇEKME ŞANS KATLAMA konusunda merakı olan oyuncuları oldukça sevindirecek. Elinizde bulunan materyaller ile birlikte şansınızı kullanarak bir çok eşyanın özel versiyonuna ya da özel karakterlere sahip olmak sizlerin elinde.


Yama döneminde bu konuları daha detaylı hatta videolu bir şekilde beraber konuşuyor olacağız. Merakınızı kaçırmamak için yazımı burada sonlandırıyor ve hepinizi selamlıyorum.


İyi oyunlar dilerim.

S2 Son Silah Oyna

S2 Son Silah İndir

23 Kasım 2012 Cuma

Game Masters Haftası

Sizler için hem Joygame'den hem de dünyadan toplamış olduğumuz oyun dünyasına ait son  haberler ile birlikte Game Masters programı gene bomba gibi bir programla karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. Amon Ra ile birlikte gene keyifli bir program yaptık, hem Joygame hem de oyun dünyasının dedikodularını döndürdük ve son kampanya ve etkinliklerden konuştuk.


Ayrıca yakın zamanda yayın hayatına başlayacak Shield Show'un da bu haftaki konukları biz olduk. Oldukça eğlenceli ve komik bir program geçirdik, Shield sağolsun  bizi hem güldürdü hem de düşündürdü.


Jeton Radyo'da oyun severler için eğlenceli içerikleri ile karşınızda olmaya devam edecek.

Jeton Radyo dinlemek için TIKLAYIN

S2 Son Silah kayıt olmak için TIKLAYIN

19 Kasım 2012 Pazartesi

Game Masters'da Bu Hafta

Herkese merhaba arkadaşlar;

Halen Radyo Jeton'u keşfetmemiş arkadaşlarımız var mı  bilmiyorum. Ben ve yakın çevremdeki bir çok oyuncu arkadaşım Jeton radyo dinlemekteyiz. Kendi radyomuz diye söylemiyorum (ehehe) oldukça hoş bir playlist ve keyifli programlar ile süslü durumda şu an Radyo Jeton. Özellikle Türkçe Hip-Hop sevenleriniz varsa kesinlikle Jeton'da aradığınızı bulacaksınız.


Biliyorsunuz Game Masters programlarını Amon Ra ile birlikte sürdükmekte ve her hafta çeşitli programlar hazırlamaktayız. Haftanın önemli gelişmeleri, kampanya ve etkinlik haberleri Game Masters programından Pazartesi günleri ve tüm hafta dinlenilip, takip edilebilir.  Biz programı yaparken hem gülüyoruz hem de elimizden geldiğince oyun dünyasında son bilgileri sizler için toparlamaya ve sunmaya çalışıyoruz. Bu hafta Game Masters programını dinlemeyi unutmayın.  Güzel haberler sizleri bekliyor =)


Karnaval - Jeton Radyo İçin Tıklayın

S2 Son Silah İçin Tıklayın

18 Kasım 2012 Pazar

Forum Kullanımı Konusunda

Bloglarımızı takip eden oyuncularımızın forumlarımızdaki belilenmiş olan kurallara uyduğunu varsayıyorum, öyle umuyorum. Forumlarımızda bir çok kullanımız bilinçsiz davranışlar ve yanlış konu başlık ve içerikleri seçmekte. Bu gibi durumlarda hatalı olan kullanıcıları dikkatli bir dil ile uyarmak ve doğruyu göstermek hepimizin hakkı bilmenizi isterim. Forumlarımızda düzen, hepimizin ortak adımlar atması ile sağlanacaktır. Konu ile ilgili olarak aşağıdaki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.


Herkese merhabalar,

S2 Son Silah severler olarak hem forum hem de oyun içi sohbetinizi edebilmeniz ve bu iletişim birimlerini düzgün bir şekilde kullanabilmeniz yönetim olarak istediğimiz bir durum. S2 Son Silah diyarı ile yeni tanışmış olan oyuncuların en çok tercih ettiği yer Joygame forumları, burada oyuncularımız usta oyunculardan tüyolar bulabilir, sizlerin rehberliğinde daha keyifli bir oyun oynayabilir, oyun hakkındaki bilgi dağarcığını geliştirebilir.


"Ustalar Bilgi Paylaşıyor" bölümü hakkında bazı değişiklikler gün itibarı ile geçerli olacaktır. Bu değişiklikler ile birlikte USTA oyuncuların önemini artık forum içerisinde daha iyi anlayacağız. Her oyuncunun farklı üstünlükleri olduğu bu oyunda, her oyuncunun birbirinden etkileneceği bir özelliği illa ki olacaktır. Bölüm içerisinde yakın zamanda "Usta Oyuncu Formu" adlı bir başlık sizlerle buluşacak ve usta oyuncular hakkında daha fazla fikir sahibi olabileceksiniz.


Bölümün revizyonundan dolayı bundan sonra bölüm içerisinde kesinlikle "illegal" "küfür eden oyuncu" "ikili kapışmalar" gibi konulara izin verilmeyecektir, açılan başlıklar tarafımdan silinecektir. Bu tür başlıkları açan oyuncularımızı yönlendirmek bizim olduğu kadar siz değerli forum kullanıcılarının da görevidir.


Elinizde olan illegal ve küfür konulu video ve ekran görüntülerini bundan sonra destek.joygame.com adresine bildirmeniz gerekmektedir. Bu şekilde raporlanan oyuncular tek bir noktada toplanacak ve açmış olduğunuz konuda çok daha çabuk cevap alabileceksiniz.


Hepinize anlayışınız için teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.



S2 Oyna

S2 Kayıt Ol

16 Kasım 2012 Cuma

Huzurlu Etkinlik Odaları

Aslında huzur dolu bir oyun için desek daha doğru olacak başlığa. Oyun odalarında oyuncuların birbirine karşı olan tavır ve tutumlarındaki yanlışlıklar, çoğunlukla etkinlik odalarına da yansıyor. Hal böyle olduğunda hatalı tavır sergileyen oyuncuları aramızdan çıkarmak zorunda kalabiliyoruz OG'ler olarak.

Örnek verecek olursam eğer, etkinlik odası içerisinde kısaltma kullanarak küfür eden bazı arkadaşlarımız var. Artık bu alışkanlık haline gelmiş olduğundan oyuncular yapmış olduğu yanlış davranışın bazen farkına bile varmıyorlar. Oyuncuları uyarmak tabii ki bir çözüm fakat bu tarzda davranış gösteren kişi sayısı oldukça fazla olduğundan, konu ile ilgili bir blog yazısı yazmak farz oldu diyebilirim.


Etkinlik odalarında başka oyunculara laf atmanız, "arkacı", "ballı" gibi söylemlerde bulunmanız, sizin etkinlik odasından atılmanıza ve bir daha etkinlik odasına girememenize sebebiyet verecektir.  Ayrıca öldüğünüzde küfür etmeniz, oyuncuları ve oyun görevlisini rahatsız edecek davranışlarda bulunmanız da yukarıdaki uygulamaya maruz kalmanızı sağlayacaktır.


Hepimiz kurallara uyarsak ve oyun içerisindeki davranışlarımıza çeki düzen verirsek, azınlıkta kalan kötü davranışlı oyuncularda kendilerine aynı çeki düzeni verecektir emin olun. Birlikten kuvvet doğar unutmayın!

Hepinizi selamlıyor ve keyif dolu oyunlar diliyorum.


Görüşmek üzere.

S2 Oyna

S2 Facebook

11 Kasım 2012 Pazar

Haydar'lı ve Öfkeli

Merhaba arkadaşlar,

Amatör olarak montaj işleri ile ilgilenmekteyim, S2 diyarında başımdan geçen güzel dakikaları yakalamaya çalışıp sonrasında da bu anları bir videoda toplamaktayım. Geçtiğimiz günlerde video klasörümün boş olduğunu fark ettim, aslında bir çok güzel video bulunuyordu klasör içerisinde fakat geçtiğimiz günlerde kontrol ettiğimde hepsi silinmişti. Bu durumda yeni bir video hazırlayabilmek için yeni videolar, yeni maceralar gerekiyordu, oyuna girip yaklaşık 3 saatlik çekimlerin ardından aşağıdaki video ortaya çıktı. Montajına çok fazla zaman ayıramadığımı ve çok daha iyi videoların yakın zamanda sizlerle buluşacağını buradan sizlere bildirmek isterim.


Kullanılan Program: Adobe Premier Elements

Müzik İsmi: Freestylers - Cracks (Ft. Belle Humble) (Flux Pavilion Remix)






S2 Son Silah Kayıt Ol

9 Kasım 2012 Cuma

Game Masters'da Bu Hafta

Herkese merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz yaklaşık 3-4 aydır Karnaval ailesine bağlı bulunan Jeton Radyo'da sizler için programlar hazırlamaktayız. Amon-Ra ile birlikte hazırlayıp sunduğumuz Game Masters programı bu hafta Amon-Ra olmadan karşınıza çıkacak bilginiz olsun. Bunun nedeni Amon-Ra'nın program gününde yanımızda olamayışı oldu. Öte yandan önümüzdeki programda yanımda sürpriz bir konuğum olacak. Joygame ailesinin çok sevdiği ayrıca Türkiye turu macerasının en iri elemanı Dreamy bu hafta Game Masters programında sizlerle buluşuyor.


Dreamy ile birlikte yaptığımız sohbetlerde hem Türkiye turundan hem de Destek sistemi işleyişinden bahsettik, Türkiye turunda yaşanılan ilginç olaylar, son dedikodular, Destek sistemi hakkında bilgilendirmeler, bu hafta Dreamy'nin anlatımı ile Game Masters programında sizlerle buluşacak. Tabi program içerisinde hem S2 Son Silah hem de Cengiz Han 2 oyunumuzdan ufak bilgileri de almanız mümkün.


Önümüzdeki hafta Joygame Haber bültenleri ve Game Masters programlarında benimle buluşabilir, Jeton radyoda eğlencenin dozajını arttırabilirsiniz.

Hepinizi saygı ile selamlıyorum, iyi oyunlar.


Jeton Radyo dinlemek için TIKLAYIN

S2 Son Silah oyununu oynamak için TIKLAYIN

7 Kasım 2012 Çarşamba

Karakter Özelleştirme


S2 Son Silah'ın tüm askerlerine tekrardan selamlar!

Bildiğiniz gibi gelen yamalar ile birlikte oyunun içerisinde bulundurduğu karakter özelleştirme eşyaları da hızla büyüme sağlamakta. Dükkan bölümünden, çoğu altın ile birlikte rahatlıkla alabileceğiniz karakter özelleştirme eşyaları ile, oynamış olduğunuz karakterinize kendi stilinizi yansıtabilir ve diğer oyuncuların sizi bu şekilde şık tanıyabilmelerini sağlayabilirsiniz. Karizmanızın eksik olmasını istemessiniz sanırım?




Son gelen yamamızda bulunan bir çok eşya altın ile kolaylıkla alınabilir durumdayken bazı eşyalar için başarı sistemi gereksinimi duyacaksınız. Bu durumda başarı sistemini baştan aşağı kontrol etmenizi ve eksiklerinizi gidermenizi tavsiye ederim. Sizi temin ederim karakterinizin başarı sistemlerini tamamlarken oyundan oldukça keyif alacaksınız. Sistemin parçalarını tamamladıkça, sadece o rütbelere özel elbise ve eşyalar da sizlerin olmuş olacak. Diğer oyunculara farklı bir şekilde görünmek sizlerin elinde. Kendi modanızı kendiniz belirleyebilirsiniz!



Hmm.

Moda mı?

Yarışma mı?

Hazırlıklara başlayalım...

4 Kasım 2012 Pazar

S2'de Çılgın Yama Haftası

S2 Savaşçılarına selam olsun;

Bizlerden istemiş olduğunuz önemli oyun ayrıntılarını S2 ekibi olarak uzun uzun değerlendirdik. Gerek istekler gerekse oyun içi ufak tefek hatalar tarafımız ve yapımcı firma ile olan ortak çalışmalar sonucunca düzenlendi ve yeni yamaya entegre edildi. Yama sonrasında oyuncularımıza yeni 2 harita, 2 yeni silah, 2 yeni karakter ve 50'den fazla oyun içi aksesuar ve bir oyun içi özel mod, siz değerli S2 Son Silah oyuncularının beğenisine sunuldu. Oyuncularımız yama sonrasındaki olumlu geri dönüşleri ise bizleri ayrıca mutlu eden ayrı bir unsur.


S2 Ailesi büyümeye devam ediyor, bundan sonraki yamalarda da sizlerin karşısına aynı beğeni oranını yakalamak için aynı bu şekilde hazırlıklı çıkacağımızdan emin olabilirsiniz. Önümüzdeki süreç içerisinde oyun içi bir çok yamanın yanı sıra e-spor dalında da gelişmeler oyuncularımızı bekliyor olacak. Türkiye içerisinde yapılacak özel turnuvalarda yeteneklerinizi gösterebilir ve kişisel başarınızı tüm S2 ve Türk oyuncularının beğenisine sunabilirsiniz.


Hepinize keyif dolu, "Tam Kafadan" vuruşu bol bir oyun dilerim.

Sert kalın, taviz vermeyin...


01.11.2012 Tarihli Yama Duyurusu İçin Tıklayın

S2 Son Silah Oyna

S2 Son Silah İndir

30 Ekim 2012 Salı

Game Masters

Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde sizlerinde huzurunda Jeton Radyo yayın hayatına başlamıştı biliyorsunuz. Bizler için çok önemli olan bu radyonun büyük ilgi ile karşılanması bizleri ayrıca mutlu eden bir diğer unsur oldu.  Jeton Radyo sizlerden aldığı destek ile ilerleyen dönemlerde çok daha geniş kapsamlı programları ve playlistleri ile büyüyecek buna emin olabilirsiniz.

Amon Ra ile hazırlayıp, sunduğumuz Game Masters programı Jeton Radyo üzerinden her hafta yeni programlar ile sizlere Joygame ailesinden son haberleri vermektedir. Ayrıca Game Masters programında bir çok oyun hakkında en son dedikoduları da esprili bir dille duymaya hazır olmalısınız. Biz çok eğleniyoruz programı yaparken, aynı eğlenceyi umarım size de yansıtabiliyoruzdur.  Game Masters programı haftanın belirli gün ve saatlerinde tekrarları ile birlikte yayınlanmaktadır.  Jeton Radyo ana sayfası üzerinden program saatlerini takip edebilirsiniz.


Radyo Jeton Ana Sayfa

Joygame Ana Sayfa

28 Ekim 2012 Pazar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı


Cumhuriyet Bayramı her yıl 29 Ekim'de ulusça, kıvançla kutladığımız bir milli gündür.Bu günde yurdumuzun hemen her yerinde ve okullarımızda törenler düzenlenir, konuşmalar yapılır, şiirler okunur ve şölenler verilir.
Bugün bizim için önemli ve değerli bir gündür.Çünkü bugünde, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet kurulmuş ve insanlar Cumhuriyetle birlikte özünde var olan özgürlük ve eşitlik gibi unsurları kavramıştır.Cumhuriyet bir halk yönetimi şeklidir.Cumhuriyet yönetiminde egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir. Ulu önder Atatürk'ün de dediği gibi : " Türk ulusunun yaradılışına ve yaşantısına en uygun olan yönetim şekli Cumhuriyettir."Atatürk bu sözüyle, Türk ulusuna yakışan yönetimin Cumhuriyet olduğunu belirtmiştir.Çünkü Cumhuriyet bağımsızlık, özgürlük ve eşitlik gibi kavramları içinde barındırır.Bağımsızlık , özgürlük ve eşitlik Türk ulusunun önem verdiği unsurlar olduğu için, Türk ulusu ancak bir Cumhuriyet yönetim şekliyle yönetilebilir.Cumhuriyete kavuşmamız tabiki de kolay olmamıştır.Çünkü atalarımız uzun yıllar bu uğurda savaşıp, kanlarını ve canlarını vermişlerdir.
Onlar bu uğurda korkusuzca savaşıp bizlere rahat, huzurlu ve mutlu bir toplum bırakmamak için ellerinden geleni yapmışlardır.Biz Cumhuriyetle huzura, rahata ve mutlu bir yaşama kavuştuk.Bu yüzden atalarımızın bizlere bıraktığı Cumhuriyetin anlam ve önemini kavramak için her yıl 29 Ekim'de kıvançla bu milli bayramı kutlar, ulusça seviniriz.
Unutmayalım ki!

CUMHURİYET bizim için en büyük bayramdır.

Alıntıdır.


Bazı değerlerimizin farkına varılması gereken özel günlerde olduğumuzu düşünen biri olarak yukarıdaki bilgileri tekrardan sizlere hatırlatmak istedim. Cumhuriyet bayramı coşkusu ülkemiz içerisinde gururla kutlanması gereken bir olgu benim için. Böyle özel bir günde değerlerimizi tekrardan hatırlamak hepimizin görevi.


Sizler için bu günü Joygame olarak daha güzel bir hale getirmek de bizim görevimiz.  Etkinliklerimiz ve kampanyalarımız ile birlikte Joygame ailesi olarak sizlerle keyifli bir bayram geçirmek için hazırız. Tüm oyuncularımıza selamlar olsun, değerlerimizi unutmayın.




25 Ekim 2012 Perşembe

Bayram Eğlencesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor



Arkadaşlar hepinize merhabalar;

Kurban Bayramı geldi çattı, eğlenceler başladı, et kokuları etrafı sardı, eğlence ise S2'deki yerini aldı sizleri bekliyor. Kurban bayramı boyunca hem Jeton Radyo üzerinden hem de oyun içerisinde bir çok etkinliğimiz olacak. Etkinliklerimize katılabilmeniz için Jeton Radyo'yu dinlemenizi tavsiye ediyoruz. Bu şekilde etkinlik odalarımızı öğrenebilir ve odalardaki yerinizi alıp hediyelerinizi kapabilirsiniz. Unutmayın, hem oda etkinlikleri hem de bonus tecrübe puanları tüm bayram sizleri bekliyor. Bayramınızı S2'siz bırakmayın.


Etkinliklerde görüşmek üzere.


Bayram Haftası Etkinlikleri İçin Tıklayın

S2 Oyununa Kayıt İçin Tıklayın

22 Ekim 2012 Pazartesi

Joygame Ailesi Büyüyor!

Merhaba arkadaşlar;

Joygame dünyasında içerisinde bulunmak hepimiz için farklı bir keyif unsuru. Hepimiz Joygame bünyesi içerisinde keyifli dakikalar geçiriyor ve bu aile birlikte büyüyoruz. Bu büyük aile içerisinde hepimize hitap edebilecek farklı oyunlar ve bu oyunların başında bulunan farklı ekipler mevcut. Hem ekiplerin hem de oyuncuların bu şekilde hızla büyümesi Joygame ailesi içerisinde olan bizler için ayrı bir gurur kaynağı. İlerleyen günlerde yeni oyunlar ve yeni ekipler ile sizlerin karşısında olacağız, eğlencenin adresi Joygame, unutmayın =)


20 Ekim 2012 Cumartesi

Yeni Radyomuz Sizler İçin

Şöyle bir düşünün.

Bilgisayarınızı açtınız, en sevdiğiniz oyunu oynamak için can atıyorsunuz. Kola, cips türevi yardımcı maddeler eğlencenize eğlence katmak için yanı başınızda hazır. Ne eksik?

Müzik ?

Oyun Sohbetleri?

Bu ihtiyaçlarınızı karşılayacak yeni bir oluşum yayın hayatına başladı! Radyo Jeton artık sizlerle, oyuncular için özel olarak yayın yapan Jeton, tüm oyunculara hitab edecek muhteşem müzik listesi ve keyifli programlarıyla sizlerin beğenisinde.




Radyo Jeton'da Game Masters programı bulunmakta, bu programda Joygame ailesinden Amon-Ra ve bendeniz Azazel sizler için haftanın önemli haberlerini derliyor ve sizlere sunuyoruz. Ayrıca sizlerden gelen özel soruları da bu programda yanıtlıyoruz.


Türkiye'nin ilk oyun radyosu olan Radyo Jeton'a ulaşmak için tek yapmanız gereken BURAYA tıklamak.


12 Ekim 2012 Cuma

Haftasonu iki şahane kampanya sizlerle!

Merhaba arkadaşlar,

Bu haftasonu S2 diyarında yine bol kazançlı kampanyalarımız sizleri bekliyor! Alışverişleriniz sonrasında kampanyalarımızdan faydalanarak kazancınıza kazanç katabilirsiniz.


Bay Deli ve Jin Cephanesi ile birlikte seni bekliyor!

Bu hafta sonu 7 Günlük Bay Deli ya da Jin alan herkese 50 Günlük Haydar + 50 Günlük PDW K101 bizden hediye!
















Bitti mi?

Hayır! Bir diğer kampanyamız da tam klanlara göre bir kampanya...





Klan Simgesi Değiştir eşyası alan tüm klanlara 20 Adet 1 Haftalık Tanrı'nın Eli bizden!



Bu kampanyadan faydalanabilmeniz için Klan Simgesi Değiştir eşyası aldıktan sonra klanınızda bulunan ve hediye almasını istediğiniz 20 kişinin karakter isimlerini s2joygame@joygame.com adresine mail atmanız gerekmektedir. Listede bulunan tüm oyunculara 20 Adet 1 Haftalık Tanrı'nın Eli eşyası gönderilecektir.

Etkinlikler Cumartesi(Cumayı Cumartesine bağlayan gece) günü saat 00.00'dan Pazar günü 23.59'a kadar yapılacak alımlarda geçerli olacaktır.


Tüm hediyelerin gönderimi ise önümüzdeki hafta 15 - 19 Ekim arasında yapılacaktır.


S2 Oyna

S2 Kayıt Ol


8 Ekim 2012 Pazartesi

GameX S2 Turnuvası Sonlandı

Evet arkadaşlar 4-7 ekim arası yapılan GameX fuarında Joygame coşkusu mükemmel bir şekilde start aldı ve mükemmel bir şekilde sonlandı.

Tüm oyun severlerin eğlenceli vakit geçirdiğini görmek bizler için de ayrı bir keyif oldu. Gün içerisinde yapılan S2 turnuvalarında bir çok oyuncumuz bizlerden hem fiziksel hem de oyun içi özel hediyeler kazandı. Ayrıca haftasonu yapılan büyük S2 turnuvasında da heyecan doruktaydı, oldukça çekişmeli geçen maçların sonucunda HWA Kingston takımı S2 turnuvasından birincilik ile ayrıldı. Turnuva sonrasındaki sıralama şu şekilde oldu;

1. HWA.Kingston
2. Adeks GC
3. Azzuro
4. Zocco's


Tüm sponsorlarımız ve S2 ekibi adına katılımcılarımıza buradan tebriklerimizi yolluyoruz.


S2 Üye Ol

S2 Oyna 

4 Ekim 2012 Perşembe

JoygameX başladı, siz hala gitmeyenlerden misiniz?

Arkadaşlar merhaba,

Gündüz vakitlerinde açmış olduğum neredeyse tüm etkinlik odalarında GameX fuarından bahsetti oyuncularımız. GameX'i fuarını ilerleyen günlerde ziyaret etmeyi düşünen oyuncularımız oldu, bir çok oyuncumuzun gitmekle gitmemek arasında gidip geldiğini gördüm.

Oyuncu dünyasının coşkulu ve dinamik havasını tadmak ve bir çok eğlenceli etkinliğin içinde bulunmak oldukça basit. Aşağıdaki verdiğim bilgilerle çok daha rahat bir ulaşım sağlayabilirsiniz GameX'e aklınızda soru işareti kalmasın. 

Emin olun buna değecek!

Fuar alanına ulaşmak için işinize yarayacak bilgiler.

İstanbul Atatürk Havalimanı’na 23 KM. (taksi ile 30 dakika)

Sirkeci Tren İstasyonu’na 5 KM.

Taksim-Şişli Otobüs Hattındaki Harbiye Durağı'na 100 m.

Osmanbey Metro İstasyonu’na 500 m.


Lütfü Kırdar Sergi Sarayı'nda buluşuyoruz!

S2 Üye Ol

S2 Oyna

30 Eylül 2012 Pazar

GameX Turnuvaları

Herkese merhaba arkadaşlar;

4-7 Ekim arası yapılacak olan GameX fuarında Joygame ve S2 Son Silah OG'leri olarak sizleri de aramızda görmek isteriz. Bir çok e-spor etkinliğini canlı olarak izleme keyfine GameX fuarında erişebilir OG'lerimiz ile tanışabilirsiniz.

En başarılı e-spor takımlarının kapışacağı özel S2 Turnuvası elemeleri ve Pazar günü yapılacak büyük final, GameX fuarında sizlerin karşısında. Dilerseniz turnuva detaylarına şöyle bir göz atalım.


Türkiye'nin en büyük E - Sports takımları Joygame davetiyle GameX'te yapılacak olan büyük turnuvada kozlarını paylaşacaklar. Bu özel maçta aşağıdaki takımlar birbirleriyle mücadele edecek.

- Adeks GC

- Azzuro

- CrassiCauda

- Dark Passage Shop4Gamers

- GameFeast

- HWA.Kingston

- WAYWARD

- Zocco’s

Bu büyük turnuvanın kazananları ise yaklaşık 20.000 TL değerindeki ödüllerin sahibi olacak. Ödüller aşağıdaki gibi:

1. 5000 TL + 5 Adet BENQ 21.5" RL2240H LED OYUN MONİTÖRÜ + 5.000.000 oyun içi altın
2. 2500 TL + 5 Adet ZOWIE AM MOUSE + 5 Adet ZOWIE HAMMER KULAKLIK + 2.500.000 oyun içi altın
3. 1250 TL + 5 Adet ZOWIE MICO MOUSE + 1.250.000 oyun içi altın
4. 750 TL + 5 Adet ZOWIE P-TF SPEED MOUSEPAD + 750.000 oyun içi altın

Bunun yanında Şampiyon Takımın En Değerli Oyuncusu da OCZ Synapse Cache Serisi Sata SSD kazanacaktır.

ÖZEL ETKİNLİKLER


GameX fuarı boyunca Joygame ve S2 alanında anlık etkinlikler yapılacaktır. Bu etkinliklerde oyuncular oyun içi ve bunun yanında birbirinden özel hediyeler kazanacaklar.

Peki ne mi bu hediyeler?

- OCZ Synapse Cache Serisi Sata SSD
- Promocodelar
- Özel silahlar
- Özel karakterler
- Altın hediyeleri
- Hızlı Tecrübe kartları

Etkinlikler, turnuvalar, hediyeler ve daha fazlası 2012 GameX fuarında sizlerle olacak. 4-7 Ekim arasında kapılarını siz değerli oyuncularımıza açacak olan Oyun Fuarı'nda sizleri Cosplay’ler, Oyun Görevlileri, röportajlar ve şovlar bekliyor olacak!

29 Eylül 2012 Cumartesi

Heyecan dolu bir harita: Cennet

Merhaba arkadaşlar;

Cennet, geldiği günden itibaren bir çok oyuncumuz tarafından tercih edilen bir Bomba modu haritası. Harita içerisindeki taktiksel bölgeler ve haritanın büyüklüğü, maçların oldukça çekişmeli ve yer yer aşırı sessiz şekilde geçmesine olanak sağlıyor. Bu bölge içerisinde çete üyelerine ait olan cephaneliğin Özel Kuvvetler tarafından patlatılması gerekiyor, harita içerisinde iki tarafında başlangıç bölgeleri oldukça stratejik öneme sahip. Bir taraf bombayı kurmak için oldukça hızlı bir şekilde bomba bölgesine ilerlerken diğer taraf ise bomba kurmak için harekete geçen düşmanları durdurmak adına harita içerisine konuşlanıyor.


Bölge içerisinde uzun namlulu silah kullanmak genellikle uzak düşmanlar için oldukça işe yarayan bir durum fakat cephaneliklerin bulunduğu bomba bölgeleri dar koridorlardan oluştuğu için kısa mesafede iş yapan silahları da tercih etmek oldukça mantıklı.

Etkinlik odalarını elimden geldiğince Cennet bölümünde kurmaya çalışıcam, lütfen oda içerisinde "Azazel bıçak bölümü aç" gibi feryatlarda bulunmayın çünkü bıçak modunda oynamayı pek beceremiyorum. (Hoş normali de beceremiyorum, lol)


Etkinliklerde görüşmek üzere, haritanın keyfini yaşayın.

S2 Üye Ol

S2 Kayıt Ol

23 Eylül 2012 Pazar

Kafa Patlatmaya Hazır Olun


Merhaba S2 severler;

Sizlere bugün S2 dünyasına yeni yama ile eklenecek mükemmel bir silahtan kısaca bahsetmek istiyorum. Yakın dövüş silahları arasında en az hıza sahip olan bu özel silah, rakibinize yapmış olduğunuz isabetli bir hamlede kafa patlatıcı bir etkiye sahip, usta oyuncuların tercihi olacağını düşündüğüm bu silahın savurma özelliği, ileri geri yapılan saldırılar ile çok daha başarılı bir oyunu size sunacaktır.

Rakibiniz elindeki bıçak ile üzerinize hızlı bir şekilde koşarken siz geriye yapmış olduğunuz ilk hamle ile size gelen bıçak darbesini savuşturabilirsiniz, bu sırada bu mükemmel silahı savurduğunuzda ve ileriye doğru bir hamle yaptığınızda, rakibinizin kafasında koca bir darbe indirebilirsiniz.  Siz silahınıza istediğiniz ismi verebilirsiniz, biz S2 dünyasında bu muhteşem silaha HAYDAR ismini verdik =)







S2 üye ol
S2 kayıt ol

22 Eylül 2012 Cumartesi

GameX S2 Coşkusu Başlıyor

Herkese merhaba arkadaşlar;

Eğlenceli geçen S2 serüvenlerimizi daha da eğlenceli bir hale getirmek için ortak noktamız GameX fuarı olacak! Tüm S2 sever oyuncularımızı bu özel fuara davet ediyoruz, gelin hep beraber özel turnuvaların keyfini çıkaralım ve sohbetin dibine vuralım. Oyun görevlileri ile tanışmanın yanı sıra, sürpriz hediyelere ulaşma imkanı da bu özel fuarda sizleri bekliyor. Unutmayın, S2 ekibi ile GameX'de bulunmak ayrıcalıktır!

Halen S2 ile tanışmadıysanız S2 Üye Ol

S2 Kayıt olduktan sonra, keyifli bir macera sizi bekliyor olacak!

16 Eylül 2012 Pazar

Yeni Haberler Var


Herkese merhaba arkadaşlar;

Ekip olarak çok çalıştığımız bu günlerde, oyunumuza çeşitli yenilik ve düzenlemelerin ekleneceğini burada sizlere bildirmek istedim. Emin olun oyunun dengesini hiç bir şekilde bozmayacak fakat eğlencenize eğlence katılcak bu yenilikler ile ilerleyen haftalarda tanışmaya hazır olun. Test sunucumuzda geçirdiğimiz eğlenceli vakitleri sizlerle paylaşmak için can atıyoruz. Gelecek yenilik ve düzenlemeler sizlerin daha iyi bir oyun oynamasını hedefliyor, yeni gelecek yama ile birlikte çeşitli harita düzenlemeleri de bulunacak. Bu sayede makinası yavaş olan kullanıcılarımız, şikayetçi oldukları harita içerisinde daha rahat bir oyun sürdürebilecek.

Hepinize iyi oyunlar dileriz.


Joygame S2 Forum

Joygame S2 Ana Sayfa

9 Eylül 2012 Pazar

Yeni Rütbeler Sahiplerini Bekliyor

Merhabalar, her geçen gün S2 dünyasınını yenilikleri ile karşı karşıya kalmaktayız, bu yenilik haberlerini sizlere buradan ulaştırmak bizim için ayrı bir mutluluk.

Geçtiğimiz haftalarda S2 dünyasındaki rütbe sisteminde çeşitli değişiklikler yaşandı, yenilenmiş olan Rütbe sistemi aşağıdaki gibidir, bizim çılgın oyuncularımıza da böyle çılgın rütbeler yakışır.



Acemi   >  Temiz Yüz
Er   >  Dünkü Çocuk
Onbaşı   > Çaylak
Kıdemli Onbaşı  >  Bitirim
Çavuş     >   Çavuş
Astsubay Çavuş  >  Bıçkın
Astsubay Kıdemli Çavuş  >   Tayfa
Astsubay Kıdemli Baş Çavuş >  Gedikli
Asteğmen >  Kulağı Kesik
Teğmen   >       Fedai
Üsteğmen > Tetikçi
Yüzbaşı  > Kaptan
Binbaşı  >  Afili
Yarbay  >  Jilet
Albay  >     Çakal
Tuğgeneral > Haydut
Tümgeneral >  Beylerbeyi
Korgeneral >  Kabadayı
Orgeneral        > Baba
 REİS

6 Eylül 2012 Perşembe

Tanrının Eli Nedir?

Merhaba arkadaşlar;

Yeni bir yazıda yeni bir eşyadan bahsetmek istedim bugün sizlere kısaca. Eşyamızın adı Tanrının Eli, bir çok oyuncumuz bu eşyanın işlevini tam olarak bilmediğini söylüyor, bu nedenle eşyanın tanıtımını yapmak hem yeni oyuncularımız için hem de mevcut oyuncularımız için umarım bilgilendirici olacaktır.


Tanrının Eli eşyası sadece BOMBA modunda açılan oyunlarda aktif olan bir eşya. Bu eşyayı envanterinize ekleyip, kullandığınızda, BOMBA modunda yapmış olduğunuz BOMBA kurulum süresi ve BOMBA imha süresi yaklaşık 2 saniye kısaltıyor.





Eşyayı aktif hale getirmeniz envanterinizden doğru aktif hale getirmeniz yeterli. Bomba kurulum ve imha süresi otomatik olarak 2 saniye düşecektir, ekstra olarak bir şey yapmanıza gerek yok.

JP Yüklemek için ne yapmam lazım?

- Joypara sayfamızdan size uygun ödeme seçeneğini seçin.
- Gerekli JP’leri satın almanızın ardından Joypara sayfamızdaki "Cüzdanım" bölümünde almış olduğunuz JP'leri S2 Nakit birimine çevirin.
- Yukarıda belirtilen işlemlerin ardından oyuna girerek Nakit Mağazası’nı açmanız yeterli olacaktır. Sahip olduğunuz RN ile dükkandaki eşyaları satın alabilir ve gücünüze güç katabilirsiniz.

1 Eylül 2012 Cumartesi

Tanrının Eli Tecrübe Puanlarımızın Üzerinde

Merhaba sevgili S2 Son Silah severler;

Keyifli bir hafta sonu geçirirken sizlerin de bu keyife dahil olmasını istedik ve sizler için keyifli bir kampanya düzenledik. S2 dükkan bölümümüzde bulunan 7 günlük Tanrının Eli eşyasını alan tüm oyuncularımıza kampanya boyunca 7 Günlük %50 Hızlı TP eşyası bizlerden hediye. Bu eşyaları hesabınıza yükleyerek hızınıza hız katabilirsiniz.


Bitmedi!

Ayrıca

GING Pantalonu Alana 1 Günlük Eski Efsane Saç + GING Ceket hediye edilecek.

+

Deri Jokey Pantalonu alana 1 günlük Deri Jokey Ceketi + Dipten Örgü Saç Hediye edilecek.


Unutmayın !

Etkinlik 18:00 - 00:00 arası aktif olacak, bu saatler içerisinde etkinliğe katılabilir ve yukarıdaki hediyelerinize kavuşabilirsiniz.


Tek yapmanız gereken Joygame hesabınıza Joypara yüklemesi yaptıktan sonra oyun içerisinden bu eşyaları satın almak.

Hepinize keyifli oyunlar dileriz.

S2 Kayıt Ol
S2 İndir

25 Ağustos 2012 Cumartesi

Bir deli silah VZ 61 Twin

Merhaba sevgili S2 Son Silah oyuncuları,

Bugün sizlere kullanmaktan çok keyif aldığım ve S2 dünyasındaki bugüne kadar gelmiş en hızlı silahlardan biri olan VZ 61 Twin silahını tanıtmaya çalışacağım. VZ 61 Twin oldukça hızlı olan iki adet hafif namlulu silahtan oluşur.  Silahın özelliklerini yanda görselimizden inceleyebilirsiniz. 

 Düşük hasar oranına sahip olan bu iki özel silah, yüksek atış oranı ile rakiplerinize hızlı saldırılar yapmanızı ve   karşı tarafın tüm odağını bozmasını sağlıyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken en önemli şey isabetli bir silah kullanımınızın olması, eğer rakibinize ilk vuruşların çoğunu ıskalayarak hasar vermeye başlarsanız karşı tarafın ilk isabetli vuruşunda aldığınız hasar sizin odağınızı bozar ve muhtemelen ölürsünüz. 

Hepinize bu silah ile başarılar dilerim, haydi bakalım Twinler konuşsun.


S2 Son Silah Ana Sayfa
S2 Son Silah Facebook

21 Ağustos 2012 Salı

Hesaplarımıza Nakit Yüklemek

Merhaba S2 severler;

Bildiğiniz gibi Joygame bünyesi içerisindeki tüm oyunlarımız sizlere ücretsiz olarak ulaşmakta. Hiç bir ücret ödemeden oynayabileceğiniz Joygame oyunlarında, dilerseniz hesabınıza belirli miktarlarda Joypara yükleyip, oyun içerisinde bu para birimi ile dilediğiniz özel bir eşyayı satın alabiliyorsunuz.

Oyunlara para yatırma konusundaki vereceğiniz karar sonrasında dilediğiniz bir hesabınıza para yükleme işlemini aşağıdaki hazırlanmış rehber yazımızdan detaylandırabilir ve konu ile ilgili ayrıntıları buradan öğrenebilirsiniz.




Joypara Nedir? 

JoyPara, Joygame oyunlarında kullanılan ve nakit ile satılan malzemeleri almanız için gereken sanal oyun parasıdır.

Bilindiği üzere Joygame oyunlarının hepsi tek bir Joygame hesabıyla entegre şekilde çalışmaktadır. Bu nedenle her oyun için farklı farklı para yüklemektense sadece JOYPARA yükleyerek tüm oyunlarda bu parayı kullanabilirsiniz.

S2 Nakit Nedir? 

S2 Nakit, Joypara takası ile elde ettiğimiz, S2 - Son Silah içinde bulunan Nakit Eşyaları almamıza yarayan para birimidir. S2'de Nakit isteyen eşyaların yanında "N" harfi vardır. Bu eşyaları yalnızca S2 Nakit ile alabilirsiniz.

Joypara Nasıl Yüklenir? 

Joypara yükleyebilmek için öncelikle oyunda kullandığınız hesabınıza sitemiz üzerinden "Giriş" yapmanız
gerekmektedir.


Daha sonra sol tarafta bulunan "JoyPara Yükle" resmine tıklıyoruz ve bu resim bizi Joypara yükleyeceğimiz adrese yönlendiriyor.


Bu sayfada ilk seçeneğimiz olan JoyPara Yükle seçeneğine, aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlenmiş bölüme tıklıyoruz.















Daha sonra karşımıza ödeme seçenekleri çıkıyor buradan kendimize en uygun ödeme şeklini seçiyoruz. Ödeme seçeneklerinin açıklamaları aşağıdaki gibidir.


E-Pin: E-Pin bir elektronik şifredir. PTT Banka Havalesi, ATM kartsız işlem, Gittigidiyor.com, Faturamatik ve Satışmatik Bayileri, Real Hipermarket GameSultan DVD, Multipaynet ve üye internet kafelerden E-pin alabilirsiniz.

Direkt Kredi Kartı: Kredi Kartı seçeneğini seçtikten sonra yapmanız gereken satın almak istediğiniz JP miktarını seçmek ve açılan pencerede kredi kartı bilgilerinizi doldurmak.

Click&buy: Kredi/Banka kartı, çevrimiçi banka transferi, nakit ödeme ve nakit fonu en kolay ve güvenli olan ödeme şekillerindendir. Click&Buy, internetten risksiz alışveriş yapma şansı tanıyan çevrimiçi bir cüzdandır.

Mobil Ödeme: Mobil Ödeme sistemi ile tek bir Cep Telefonu mesajıyla kolayca E-Pin alabilirsiniz.


SponsorPay: Ücretsiz JP kazanmanın en kolay yolu. Sistemde yer alan tekliflerden; üye olma, anket doldurma, ürün satın alma gibi firma işlemlerini tamamladıktan sonra işlem karşılığı belirlenen Joypara, hesabınıza yüklenmektedir.

Matomy: Ücretsiz JP kazanmanın en kolay yolu. Sistemde yer alan tekliflerden; üye olma, anket doldurma, ürün satın alma gibi firma işlemlerini tamamladıktan sonra işlem karşılığı belirlenen Joypara, hesabınıza yüklenmektedir.

Yüklenen Joypara nasıl S2 Nakit'e çevrilir?

Bunun için yapmanız gereken sol tarafta bulunan panelden "Cüzdanım" sekmesine tıklamak. Tıkladıktan sonra bu sekme ile birlikte aşağı doğru yeni sekmeler açılacak. Açılan sekmelerden de "JP'leri Çevir" seçeneğine tıklıyoruz.




Daha sonra karşımıza çeviri birimleri çıkıyor. Buradan ne kadar Joypara'yı S2 Nakit'e çevirmek istiyorsak o birimi seçiyoruz ve sağ taraftan "Çevir"e tıklıyoruz. Daha sonra oyuna girdiğimizde istediğiniz Nakit Eşyaları alabilirsiniz.

S2 Nakit - JoyPara çevirileri 

1.000 JoyPara = 1.000 S2 Nakit 
10.000 JoyPara = 10.000 S2 Nakit 
20.000 JoyPara = 20.000 S2 Nakit 
30.000 JoyPara = 30.000 S2 Nakit 
50.000 JoyPara = 50.000 S2 Nakit 
80.000 JoyPara = 80.000 S2 Nakit 
100.000 JoyPara = 100.000 S2 Nakit

S2 Son Silah Ana Sayfa

S2 Son Silah Forumlar








16 Ağustos 2012 Perşembe

S2 Diyarında Tam Sürüm Heyecanı Başlasın

Merhaba S2 Son Silah oyuncuları;
Keyifli olduğu kadar çekişmeli de geçen BETA döneminin ardından, S2 Son Silah ailesi olarak tam sürüm dönemimize girmiş bulunuyoruz. Tam sürüm ile birlikte oyunumuzda bir çok yenilik sizleri beklemekte. Yeni haritalar, silahlar, karakterler ve yeni paketler sizler için tam sürüm ile birlikte oyunumuza eklenen yeniliklerden bazıları. Her gelen yama ile birlikte, güncel bir çok FPS oyununda bulamayacağınız dinamik ve özel silahların S2 dünyasında sizlerin karşısında olacağını buradan sizlere bildirmek isterim. Emin olun içeriğe boğulacağız =)

Tam Sürüm ile karşımıza çıkan yenilikler neler?


3 YENİ HARİTA

SAVAŞ LORDU

Round modunda oynanabilen bu özel harita iki tarafın hızlı karşılaşmalar yapabilmesi için oldukça ince düşünülmüş özel bir harita olmuş. Bölge içerisinde ufak odalar ve su altı mücadelesi haritanın taktiksel önemini oldukça arttırıyor.

PLAZA
Karşılıklı iki plazanın bulunduğu bu özel harita, dürbünlü silahları sevenler için bir oyun bahçesi adeta. Düşmanlarınızla karşılıklı katlarda keyifli bir dürbünlü silah savaşı vermek için biçilmiş kaftan. Dürbünlü silahınızdan kendinizi arındırıp karşı tarafın plazasına bıçak ve tabanca ile dalmak gibi bir özgürlüğünüz de bulunmakta.  Ayrıca dürbünlü silah seven fakat kullanımında zorluk çeken arkadaşlar bu bölge içerisinde bol bol pratik yapabilirler. Yeni Zaitsev'lerimizin bu haritadan çıkacağına eminim.


KAYIP TOPRAKLAR
Klan maçlarının vazgeçilmesi olacağını düşündüğüm, muhteşem şekilde dizayn edilmiş geniş bir harita burası. Oldukça taktiksel noktayı içinde barındırıyor ve BOMBA modunda oynanıyor.  Defans açısından oldukça başarılı olunması gerekli çünkü düşman askerlerini içeriye bir aldığınızda işiniz oldukça zorlaşabiliyor. Haritanın detaylı olması ve taktiksel olması bu harita içerisinde bir çok çekişmeli klan maçlarının olacağı anlamına geliyor benim için =)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YENİ SİLAH VE SİLAH ŞANS PAKETLERİ
VZ 61 Twin 


Her babayiğit FPS oyuncusunun favorisidir iki elde ayrı silah ile ortamlara dalmak. Bu özel silah ile girdiğiniz odalarda tozu dumana katacağınızdan şüpheniz olmasın. Hasar oranı az olan Twin  silahlar yüksek atış oranı ve az boyuttaki tepme oranı ile muhtemem bir kullanım rahatlığına sahip.


M4A1 Özel Kupon


Dükkan içinden bu eşyaya ulaşıp şansınızı deneyebilirsiniz. Bu eşya sayesinde 365 Günlük özel M4A1 silahı ve bir çok özel süreli silah şansınıza oranla çantanızda olacak.


PSD Özel Kupon


Bu eşya ile PSD silahının özel versiyonuna, şansınıza bağlı olarak 365 Gün sahip olabilirsiniz. Bunun yanında paket içerisinden bir çok özel silah da çıkmaktadır.


Oyuna Eklenen Özel Eşyalar



•%50 HIZLI TP EŞYASI•

Adından anlaşılacağı gibi, girmiş olduğunuz maçlardan %50 daha fazla TP almanıza yarayan özel bir eşya.

•%50 HIZLI ALTIN EŞYASI•

Girdiğiniz maçlardan %50 daha fazla Altın kazanmanıza imkan verir.


•KLAN SEMBOL EŞYASI•
Klan yetkilileri bu eşya ile klanlarına özel bir sembol seçebilirler.


•KLAN BİLGİ SIFIRLAMA•

Yapılan klan maçlarını sıfırlayan özel eşya.


•KLAN SİMGESİ DEĞİŞTİRME•

Daha önceden seçmiş olduğunuz klan simgenizi değiştirmenizi sağlar.

•İSİM DEĞİŞTİRME•

Karakter isminizi değiştirmenize yarar.

CEZA ÖNLEME•

Maç bitmeden çıkış yaptığınızdaki penatlı puanını indirir.


•CEZA ÖNLEME KAPSAMLI•
Maç bitmeden çıkış yaptığınızdaki penaltı puanını indirir.
•TANRININ ELİ•

Bomba modunda bomba kurma süresini azaltır. Taktiksel olarak oldukça önemli bir eşyadır.



s2 üye ol
s2 sonsilah indir